Nejprodávanější knihy - listopad 2021
zdraví a výchova dětí

Příběh lodí - 11%
(1x)
Již po staletí brázdí lidstvo vlny moří a oceánů. Koráby, bárky, válečné a obchodní lodě, parníky a moderní letadlové lodě, to vše vynalezl člověk a ještě zdaleka neřekl poslední slovo.
zdraví a výchova dětí

Příběh lodí

269 Kč
239 Kč
Výchovné maličkosti - 11%
Ideální, a tedy bezchybní rodiče neexistují. Naštěstí děti jsou až do puberty velmi shovívavé a mají své rodiče rády, přestože jim občas nekoupí zmrzlinu, nedovolí jim hrát na mobilu, nutí je mýt se, čistit si zuby a chodit brzy spát.
zdraví a výchova dětí

Výchovné maličkosti

401 Kč
356 Kč
Na procházce - První černobílá knížka pro miminko - 11%
(1x)
Ideální první knížka pro vaše miminko. Velká je tak akorát do dětských ručiček, má oblé hrany a díky pevným stránkám vydrží i méně šetrné zacházení.
zdraví a výchova dětí

Na procházce - První černobílá knížka pro miminko

143 Kč
127 Kč
Plakát – abeceda - 20%
"Učení i dekorace do dětských pokojů. Děti se nenásilnou formou učí písmenka ve všech podobách. Když potřebují vědět nějaký znak, vědí, kam se podívat. Plakát na zdi se jen tak neztratí.
zdraví a výchova dětí

Plakát – abeceda

260 Kč
208 Kč
(Re)design rodiny pro 21. století - 11%
Účinná řešení pro nejčastější situace, které vás s dětmi čekají od miminek až po jejich samostatnost. Ověřeno rodinou, kterou prošlo 30 dětí v různých životních situacích a zdůvodněno současnými poznatky o fungování mozku.
zdraví a výchova dětí

(Re)design rodiny pro 21. století

359 Kč
319 Kč
Dítě na vlastní pohon - 11%
(1x)
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
zdraví a výchova dětí

Dítě na vlastní pohon

386 Kč
343 Kč
Magické dítě - 11%

Klasické dílo, které hluboce zpochybnilo panující názory na porodní praxi, rodičovství a vzdělávání dětí. Jeho odvážné myšlenky o tom, jak západní společnost děti poškozuje a jak bychom o ně i o sebe mohli pečovat lépe.

zdraví a výchova dětí

Magické dítě

313 Kč
278 Kč
Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.
zdraví a výchova dětí

Montessori batole

359 Kč
Můj první pracovní sešit - Spojování - 11%
Zábavný úvod do používání tužky, velký a praktický průvodce a základ pro budoucí psaní číslic a písmen – to je sešit Spojování, základní kámen metody Kumon.
zdraví a výchova dětí

Můj první pracovní sešit - Spojování

161 Kč
143 Kč
Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení - 11%
Tato kniha, která je zároveň cvičebním manuálem, napsala autorka pro rodiče s dětmi s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení.
zdraví a výchova dětí

Cvičení a terapie pro děti s autismem, Aspergerovým syndromem, ADD, ADHD, Poruchou smyslového zpracování a jinými poruchami učení

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 458 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 46 > >>