Nejprodávanější tituly - listopad 2021
partnerství

Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex - 11%
Tantrismus zdůrazňuje, že v absolutně nerozlišeném bytí se nejdříve probouzí vědomá energie, která je také Matkou světa. Základem tantrického způsobu života je především harmonie a pozitivní přístup k životu.
partnerství

Tantra: kult ženského principu aneb jiný pohled na život a sex

340 Kč
302 Kč
Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

partnerství
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
Jaké je to být zamilovaný?
Láska – pojem, který u dětí vyvolává celou řadu otázek. Dětem, ale i jejich bezradným rodičům dává tato knížka odpovědi velmi přístupnou a odlehčenou formou.
partnerství

Jaké je to být zamilovaný?

71 Kč
Pečujte o svůj vztah - 11%
Cesta k pozitivní změně partnerského vztahu nepřináší žádný zázračný návod na štěstí, ale pracuje s tím, co má dvojice stále ještě k dispozici a může to změnit. Autor poskytuje cenné rady, jak rozpadu vztahů předcházet, nikoli řešit jeho následky...
partnerství

Pečujte o svůj vztah

293 Kč
260 Kč
Pohlavně s rozumem - 11%
Hravá autorská publikace Terezy Bartošové je určena dětem od 10 let. Ilustrovaná sexuální výchova pro dívky i chlapce.
partnerství

Pohlavně s rozumem

224 Kč
199 Kč
Tantra: Milování duší - 11%
Tantra fascinuje milióny lidí na celém světě pro svůj hluboký a posvátný přístup k sexualitě, který ctí indické a tibetské tradice. V této knize uznávaný učitel tantry Somananda Moses Maimon odhaluje tajemství tantrického sexu, která vám vyrazí dech.
partnerství
Ukázky

Tantra: Milování duší

410 Kč
364 Kč
Láska je příběh - 11%
Kognitivní psycholog Robert Sternberg proslul svou trojúhelníkovou teorií lásky, podle níž se každá láska vyznačuje přítomností nebo nepřítomností tří složek: intimity, vášně a závazku.
partnerství

Láska je příběh

89 Kč
79 Kč
Od iluzí k lásce - 20%
(1x)
Krishnananda Thomas Trobe a jeho žena Amana Trobe i v této knize otevřeně předkládají cestu, která je vyvedla ze zajetí strachu a samoty, a dělí se o své niterné prožívání partnerského vztahu.
partnerství
Ukázky

Od iluzí k lásce

175 Kč
140 Kč
Pouta lásky - 11%
Slavná kniha z roku 1988 vzbudila značnou pozornost nejen ve feministických kruzích. Je to kniha primárně nikoli o lásce, ale o moci, resp. o její perverzi v dominanci na jedné straně a submisivitě na straně druhé.
partnerství
Ukázky

Pouta lásky

134 Kč
119 Kč
Taková normální oběť - 11%
Sevřeni v náruči oběti si připadáme bezcenní, nemilovaní, neschopní a nezajímaví. Trpíme často vysokým stupněm citové závislosti, depresemi, nejistotou, úzkostmi, strachem a často se nedokážeme rozhodnout tam, kde to pro jiné není problém.
partnerství

Taková normální oběť

198 Kč
176 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>