Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
filosofie a náboženství

Epistemologie estetična - 20%
Představa vzájemné metodologické provázanosti výzkumu a umění, která se objevila koncem minulého století, odkrývá nové možnosti bádání a umožňuje nám pojmově uchopit takový výzkum, který by byl na umění založený.
filosofie a náboženství
Ukázky

Epistemologie estetična

130 Kč
104 Kč
Ježíš -  Syn člověka - 20%
Známý libanonský autor Chalíl Džibrán svým nezaměnitelným, poeticko-mystickým rukopisem oživuje osobnost Ježíše Nazaretského. Ve své knize se snaží podívat na postavu Bohočlověka očima těch, kteří se s ním setkali a kteří vydávají svá nejrůznější svědectví o jeho životě.
filosofie a náboženství
Ukázky

Ježíš - Syn člověka

179 Kč
143 Kč
Ježíš - vnitřní učitel - 20%
(1x)
Kdo je Ježíš? Tato prostá, nadčasová otázka zní napříč staletími. Také odpověď na ni je prostá, leč nikoli snadná. Pokud se rozhodneme této Ježíšově otázce naslouchat a odpovědět na ni, změní náš způsob života, myšlení a cítění.
filosofie a náboženství
Ukázky

Ježíš - vnitřní učitel

209 Kč
167 Kč
Křesťanská meditace - 20%
Benediktin Laurence Freeman je známým autorem řady knih o křesťanské meditaci, s níž má bohaté zkušenosti. Spolupodílel se na organizování křesťanského meditačního společenství v Montrealu, roku 1991 založil v Anglii Mezinárodní centrum světového společenství pro křesťanskou meditaci.
filosofie a náboženství
Ukázky

Křesťanská meditace

119 Kč
95 Kč
Ladění v zápasech utrpení - 20%
„Uvnitř člověka je hlas věčnosti, jenž chce být slyšen, a aby došel sluchu, používá rámusu soužení. Když tedy pomocí soužení umlknou všechny vedlejší hlasy, uslyšíme tento vnitřní hlas.“
filosofie a náboženství
Ukázky

Ladění v zápasech utrpení

200 Kč
160 Kč
Mariánská úcta v tradici křesťanského Východu - 20%
Text nás seznamuje s Marií, která v dějinách upoutala tolik lidských srdcí! To je důležité faktum nejen pro teology. Je potřebné se k ní nejen obracet, ale také studovat: jak žila ona i ti, kdo na ni mysleli.
filosofie a náboženství
Ukázky

Mariánská úcta v tradici křesťanského Východu

70 Kč
56 Kč
Matka Boží - 20%
Podnětný text kardinála Tomáše Špidlíka o třech mariánských modlitbách, Zdrávas Maria (Ave Maria), Velebí má duše (Magnificat) a Zdrávas Královno (Salve Regina), sleduje trojí...
filosofie a náboženství
Ukázky

Matka Boží

70 Kč
56 Kč
Odklepávání popela na Buddhu - 20%
Tato kniha je sbírkou různých textů z doby, kdy zenový mistr Seung Sahn působil ve Spojených státech. Obsahuje dialogy, příběhy, formální zenové rozhovory, řeči dharmy i korespondenci se studenty.
filosofie a náboženství
Ukázky

Odklepávání popela na Buddhu

199 Kč
159 Kč
Prameny pro divoké osly - 20%

Biblické texty promlouvají k dnešnímu člověku. Starozákoník Jiří Beneš probírá spolu s Petrem Vaďurou známé i méně známé texty ze Starého i Nového zákona. Kniha je přepisem rozhovorů odvysílaných v pořadu Ranní slovo na stanici Vltava v letech 2003 až 2016 a navazuje na předchozí knihu obou autorů s názvem Nevystižitelný Bůh? (Vyšehrad 2010).

filosofie a náboženství
Ukázky

Prameny pro divoké osly

249 Kč
199 Kč
Průvodce duchovním životem - 20%
I když se Jean-Joseph Surin SJ (1600–1665) vydání svého Průvodce duchovním životem už nedočkal, vycházel později a mnohokrát. Znalci dějin spirituality považují tohoto autora za předního mistra duchovního života.
filosofie a náboženství
Ukázky

Průvodce duchovním životem

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 137 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 14 > >>