Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021
děti a mládež

Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
děti a mládež
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Malý princ - kolibří vydání - 20%
(4x)
S Malým princem se v africké poušti setkává opuštěný letec, autor této knížky. Zatímco se pokouší opravit havarovaný stroj, povídají si o všeličem. O tajemství podivuhodné pouti Malého prince, o dobru a zlu, o přátelství a kráse, o pravém štěstí, o odpovědnosti za ty, které máme rádi.
děti a mládež
Ukázky

Malý princ - kolibří vydání

99 Kč
79 Kč
Rozetmění - 20%
(3x)
Itreyská republika se propadla do chaosu. Mia Corverová zavraždila kardinála Duoma a zvěsti o smrti konzula Scaevy se prohánějí po ulicích Božího hrobu jako požár. A pod jeho povrchem je hluboko v prastarých kostech města pohřbeno tajemství, které Republiku změní navždy.
děti a mládež
Ukázky

Rozetmění

349 Kč
279 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
děti a mládež
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
Anna z Avonlea - 20%
Ve druhé knize z řady o Anně naše milá rusovláska přijme místo učitelky v avonleaské škole. Také se rozhodne založit v Avonlea okrašlovací spolek.
děti a mládež
Ukázky

Anna z Avonlea

209 Kč
167 Kč
Anna z ostrova - 20%
Ve třetím pokračování Anny ze Zeleného domu se Anně splní její velký sen: odejde studovat do města na univerzitu. V novém prostředí opět najde řadu spřízněných duší a nouzi nemá ani o nápadníky. Dokáže si však Anna správně vybrat? Zvítězí její vzletné ideály, nebo srdce a to, co doopravdy cítí?
děti a mládež
Ukázky

Anna z ostrova

209 Kč
167 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

děti a mládež
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Klub divných dětí - 20%
(1x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
děti a mládež
Ukázky

Klub divných dětí

249 Kč
199 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

děti a mládež
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Vánoce - historie, zvyky, tradice - 20%
Vánoce – jeden z nejvýznamnějších křesťanských svátků, který slaví lidé po celém světě. Proč jsou tak oblíbené a jaká je jejich historie? Odpovědi najdete v této bohatě ilustrované publikaci.
děti a mládež
Ukázky

Vánoce - historie, zvyky, tradice

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 201 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>