Nejprodávanější e-knihy - listopad 2021

Královna a divoška
(1x)
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
Ukázky

Královna a divoška

189 Kč
Královna ničeho
(6x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
Krvavý lístek
(1x)

Nejočekávanější young adult fantasy roku 2019! První díl trilogie o krvavé magii. Princezna Aurélie je mocnou čarodějkou. Jak by ale mohla být šťastná v království, které magii brutálně potlačuje? Své schopnosti však nemůže skrývat navždy, proto uprchne do jiného království.

Ukázky

Krvavý lístek

209 Kč
Labyrintem revoluce
(1x)
Historik Jiří Suk v knize Labyrintem revoluce: Aktéři, zápletky a křižovatky jedné politické krize pojednává o československé listopadové revoluci roku 1989 syntetickým způsobem, na základě důkladného studia, s kritickým nadhledem.
Ukázky

Labyrintem revoluce

497 Kč
Loď s otroky
Populární žurnalista Josef Klíma napsal detektivní román o investigativním novináři, který odhaluje skrytá tajemství politiky. Román je zrcadlem české společnosti po sametové revoluci, kdy se teprve formují pravidla demokracie a tržní mechanismy.
Ukázky

Loď s otroky

349 Kč
Metody výzkumu ve společenských vědách
Učebnice přináší představení základních principů a metod empirického výzkumu ve společenských vědách.
Ukázky

Metody výzkumu ve společenských vědách

450 Kč
Mrtvé vzpomínky
(3x)
Zničila jim život. Teď se oni chystají zničit ten její... Smrt mladého narkomana v bytě na sídlišti na první pohled vypadá jako nešťastná náhoda, ale detektiv inspektorce Kim Stoneové do nejmenších podrobností připomene hrůznou událost z jejího dětství.
Ukázky

Mrtvé vzpomínky

279 Kč
Na hraně noci
(1x)
Historický román Na hraně noci je překrásným a citlivým příběhem inspirovaným skutečnými událostmi. Vypráví o síle naděje, vykoupení a hledání světla v jednom z nejtemnějších období dějin, v době druhé světové války.
Ukázky

Na hraně noci

279 Kč
Na straně českého krále
Teď už bývalý rychtář Nového Města pražského Jakub Protiva se vrátil na svou rodnou tvrz Protivec u Prachatic, aby tu hospodařil místo zemřelého bratra.
Ukázky

Na straně českého krále

199 Kč
Nash
(1x)
Čtvrtý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
Ukázky

Nash

189 Kč
Zobrazuji 931 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 92 93 94 95 96 .. 100 > >>