Nejprodávanější Kniha - listopad 2021

Restart kreativity
Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit?

Restart kreativity

323 Kč
Sejdeme se na piazzetě
(1x)
S touto knihou můžete bloudit bočními uličkami italských měst, objevovat skrytá zákoutí a vychutnávat typickou vůni a hluk tržišť. Frances Mayesová odkrývá Itálii tak, jak ji znají pouze místní.

Sejdeme se na piazzetě

359 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Ptačí sněm
(3x)
A jsou zpět! Protože od rozdělané práce se neodchází. A od té podivné už vůbec ne.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Ptačí sněm

403 Kč
Sociální pouto v éře virtuality
Gérard Dubey (1963) je profesor sociální antropologie a současně působí v několika vědeckých institucích zkoumajících dopady technologického rozvoje na fungování sociálních vztahů.

Sociální pouto v éře virtuality

251 Kč
Stela v zemi tučňáků
Budu vám vyprávět příběh, který vás zavede přes nejrozbouřenější moře až na kontinent, který nikomu nepatří.

Stela v zemi tučňáků

269 Kč
Venku
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
Ukázky

Venku

495 Kč
Biggles od velbloudích stíhaček
(3x)
Biggles, ani ne dvacetiletý mladík, je za 1. světové války vyslán se svým letadlem na frontu do Francie, aby bojoval proti nepříteli. Titul patří do legendární série téměř stovky knih mapujících dobrodružství britského letce Jamese Biggleswortha.
Ukázky

Biggles od velbloudích stíhaček

447 Kč
Cestou životem
Cyklus povídek Cestou životem vznikal v průběhu autorčiny dosavadní literární a životní pouti s cílem zbavit zapomenuté lidské osudy pomíjejícnosti. V jistém smyslu jde také o autobiografický román v příbězích, ačkoli autorka sama zůstává v pozadí.
Ukázky

Cestou životem

222 Kč
Kirke
(1x)
Mistrovsky zpracovaný příběh o rivalitě mezi příbuznými, palácových intrikách, lásce a nezdolné ženské síle ve světě ovládaném muži. Kniha získala Zlatou stuhu 2020 za nejlepší překlad knihy pro starší děti!
Ukázky

Kirke

359 Kč
Kronika zániku Evropy
(19x)
Román vypráví o osudech rodiny Wagnerů, která prožívá postupný úpadek evropské civilizace. Kniha je rozdělena na dvě části. První díl nazvaný „Jak to celé začalo“ popisuje léta 1984 – 2019 a vychází z reálného vývoje Čech a Evropy.

Kronika zániku Evropy

539 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>