Nejprodávanější Kniha - listopad 2021

Jakub a jeho pán
Znamenitá a úspěšná dramatizace Diderotova Jakuba Fatalisty, hravá i krutá studie proměn lidského osudu v neprohlédnutelném světě.

Jakub a jeho pán

267 Kč
Králík je taky jenom člověk
(5x)
Tato knížka je velmi upřímným a velmi osobním vyprávěním o životě jednoho králíka. O mně. Pamjeti se tomu říká, nebo byokrafye… Divíte se? A proč by zrovna králík nemohl mít svoji knížku? Povím vám, jak se nám králíkům žije na světě, o dnech strávených v krabici a taky o své rodině – o Střapaté, Fousatém a dalších lidech, které jsem potkal. Obrázkovou knížku pro malé děti a jejich velké rodiče od srdce napsala a nakreslila Komára. Kniha pro děti od 3 let.

Králík je taky jenom člověk

269 Kč
Liška
(5x)
Nejnovější hit od legendy špionážní prózy Fredericka Forsytha a důkaz, že ani po letech neztratil nic ze svého spisovatelského umu! Bývalého britského tajného agenta Adriana Westona vzbudí uprostřed noci telefonát ministerské předsedkyně.

Liška

71 Kč
Liška v dámu
(1x)
Není divu, že právě liška se stává hlavní hrdinkou nového románu Jiřího Kratochvila. Už od dětství se s živou liškou několikrát přímo zázračně setkal. A tak už přišel čas na liščí román.

Liška v dámu

251 Kč
Mlčící fontány
(4x)
Život ve stínu španělské diktatury. Historický román od autorky bestselleru V šedých tónech.
Ukázky

Mlčící fontány

359 Kč
O svobodě myšlení a slova
(1x)
John Stuart Mill (1806-1873) je nejvlivnějším anglicky mluvícím filozofem 19. století. V anglosaském světě patří mezi nejznámější Millovy texty jeho spis O svobodě, který vyšel v roce 1859 a z kterého vám předkládáme druhou kapitolu...

O svobodě myšlení a slova

81 Kč
Podbrdské ženy
(3x)
Příběh o nelehkých lidských osudech v podhůří Brd na pozadí událostí minulého století.

Podbrdské ženy

359 Kč
Poslední kapka
Třetí pokračování populárních příběhů o poseroutkovi!

Poslední kapka

224 Kč
Restart kreativity
Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit?

Restart kreativity

323 Kč
Sejdeme se na piazzetě
(1x)
S touto knihou můžete bloudit bočními uličkami italských měst, objevovat skrytá zákoutí a vychutnávat typickou vůni a hluk tržišť. Frances Mayesová odkrývá Itálii tak, jak ji znají pouze místní.

Sejdeme se na piazzetě

359 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>