Nejprodávanější Kniha - listopad 2021
historie a fakta

Čeští jezuité objevují Nový svět - 11%
Výbor z korespondence českých jezuitů v zámořských misiích mezi léty 1657–1741do tzv. Západních Indií, představuje unikátní sbírku cestopisných, etnografických a kulturních svědectví z celého tehdy známého světa.
historie a fakta
Ukázky

Čeští jezuité objevují Nový svět

448 Kč
398 Kč
Historické drama Volyňských Čechů - 11%
(1x)
Již bezmála jeden a půl století se odehrává nevšední příběh volyňských Čechů, příběh plný nadějí, dramatických zvratů, hrdinství i tragédií. Nalezneme v něm osudy lidí i vesnic, které na Volyni vlastníma rukama vybudovali a přivedli k rozkvětu.
historie a fakta

Historické drama Volyňských Čechů

341 Kč
303 Kč
Historie života Albrechta z Valdštejna - 11%
(1x)
Čtenářské vydání dosud knižně nepublikovaného životopisu slavného vojevůdce Albrechta z Valdštejna od neméně slavného italského barokního historika Gualda Priorata. Doplněno předmluvou Alessandra Catalana, ukázkami původního vydání a řadou ilustrací.
historie a fakta

Historie života Albrechta z Valdštejna

313 Kč
278 Kč
Hitlerovi inženýři
Mnoho dosud nepublikovaných fotografií ze sbírek a fotoalb někdejších "dvorních" fotografů a působivě zpracované téma, kdy autor často nechává aktéry promlouvat jejich vlastními slovy - to jsou hlavní klady této knihy.
historie a fakta

Hitlerovi inženýři

179 Kč
Kauza Jan Masaryk (nový pohled) - 11%
(1x)
Pátrání po okolnostech smrti Jana Masaryka připomíná křižovatku slepých uliček. Ať už kriminalisté, historici a publicisté sledovali domněnku ministrovy sebevraždy, anebo se vydali po stopách a motivech vražedného činu,...
historie a fakta
Ukázky

Kauza Jan Masaryk (nový pohled)

294 Kč
262 Kč
Kdyně - 11%
Toto město na východě Domažlicka mělo i se svým nejbližším okolím velké štěstí, že se v posledních dnech války nestalo dějištěm jedné z posledních bitev 2. sv. války na českém území, s těžkými materiálními škodami i ztrátami na životech!
historie a fakta

Kdyně

90 Kč
80 Kč
Krvavé dozvuky války - 11%
Kniha populárního autora literatury faktu poutavým způsobem a na základě dodnes málo známých anebo zcela neznámých faktů (a to včetně dobových černobílých fotografií) ukazuje čtenáři tehdejší dění.
historie a fakta

Krvavé dozvuky války

314 Kč
279 Kč
Krvavé století - 11%

Kniha Krvavé století představuje méně známé konflikty dvacátého století, především jeho druhé poloviny.

historie a fakta

Krvavé století

179 Kč
159 Kč
Květnové vítězství - 11%

Počátkem května 1945 se na území Českých zemí nacházelo poslední velké německé bojeschopné uskupení – skupina armád Střed pod velením polního maršála Ferdinanda Schörnera.

historie a fakta

Květnové vítězství

314 Kč
279 Kč
Létající mariňáci - 11%
(1x)
Dějiny nasazení letectva sboru námořní pěchoty Spojených států (US Marine Corps) během druhé světové války jsou vlastně dějinami tichomořské války proti císařskému Japonsku.
historie a fakta

Létající mariňáci

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>