Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
děti a mládež

Eleanor a Park - 11%
Romance ze školního prostředí, neobvyklá je v tom, že hlavní hrdinka není nejkrásnější holka na škole a její milý není nejúžasnější borec;
děti a mládež

Eleanor a Park

269 Kč
239 Kč
Ella a superstar - 11%
Ella je tu opět s dalším bláznivým příběhem! Pate neumí násobilku a vypadá to, že propadne z matematiky. To ale Ella a její kamarádi v žádném případě nedovolí. Vymyslí plán: z Pateho se stane superstar!
děti a mládež

Ella a superstar

89 Kč
79 Kč
Etiketa. Pravidla slušného chování - 11%
O medvědech si jistě myslíte, že jsou to neohrabaná huňatá zvířata, kterým chutná med a v čase, kdy na zemi padne sněhová přikrývka, spí hlubokým zimním spánkem.
děti a mládež

Etiketa. Pravidla slušného chování

242 Kč
215 Kč
Fimfárum - 11%
Nově zpracované vydání půvabných pohádek plných humoru, jazykového vtipu i poučení.
děti a mládež

Fimfárum

332 Kč
295 Kč
Hotel Zimní spánek - 11%

Veršovaný příběh na dobrou noc, po kterém se dětem budou zdát ty nejkrásnější sny.

Ve vyhlášeném hotelu Zimní spánek už je vše připraveno. Liška se těší, až přivítá své milé hosty a postará se o to, aby měli co největší pohodlíčko. Medvědovi uvaří medový čaj, pro netopýra obstará deku navíc, aby mu bylo hezky teploučko.

děti a mládež

Hotel Zimní spánek

224 Kč
199 Kč
Hravá abeceda - 11%
Pracovní sešit obsahuje hravá cvíčení k osvojení prvních písmen abecedy, která se děti učí na začátku první třídy analyticko-syntetickou metodou. Součástí jsou grafomotorická cvičení. K motivaci žáků přispívá originální prostředí vodnické třídy a zábavné říkanky. Pracovní sešit je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
děti a mládež

Hravá abeceda

98 Kč
87 Kč
Hravá čítanka 1- pracovní učebnice - 11%
Hravá čítanka obsahuje pečlivě vybrané literární úryvky, které mají za úkol děti zaujmout a také poučit. Najdete v ní řadu kreativních a hravých úloh na práci s textem a jeho porozumění. Výukové texty doprovázejí barevné ilustrace s množstvím detailů, které rozvíjí představivost žáků. Čítanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
děti a mládež

Hravá čítanka 1- pracovní učebnice

115 Kč
102 Kč
Hravá písanka 2-1.díl - 11%
Písanka na celkem 36 moderně zpracovaných a celobarevných stranách rozvíjí psaní a logické myšlení žáků 2. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni. Písanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
děti a mládež

Hravá písanka 2-1.díl

47 Kč
42 Kč
Hravý slabikář - 11%
Slabikář obsahuje řadu básniček a pohádkových textů, které jsou doprovázeny barevnými ilustracemi v množstvím detailů určených k rozvoji představivosti. Clekem 128 stran je zpracováno hravou a zábavnou formou s množstvím úkolů, které pomohou s dalším rozvojem grafomotoriky a logického myšlení. Slabikář je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
děti a mládež

Hravý slabikář

145 Kč
129 Kč
Hrnečku, vař! - 11%
Nádherná lidová pohádka Hrnečku, vař!
děti a mládež

Hrnečku, vař!

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100