Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
ostatní

Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor - 11%
(1x)
Nechte se provést Krajinou Jizerských hor – kouskem země s nádhernou přírodou, bohatou historií, krajem pověstí, legend i reálných příběhů místních lidí a lidiček …
ostatní

Tajemné stezky - Krajinou Jizerských hor

296 Kč
263 Kč
Tugendhat, dům na rozhraní dějin
Vila Tugendhat je jedním ze tří–čtyř děl, které jsou přelomem v kulturních dějinách. Její příklad je nesmírně silný. Po desítky let ovlivňoval architekturu a její tvůrce po celém světě – a ovlivňuje stále. Její poselství je univerzální.
ostatní

Tugendhat, dům na rozhraní dějin

459 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
ostatní
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
A vítr se vrací - 11%
(1x)
Nejvýznamnější dílo předního sovětského disidenta žijícího v současnosti ve Velké Británii. Formálně je kniha zarámována vzpomínkou na autorovo neočekávané propuštění v prosinci 1976.
ostatní

A vítr se vrací

359 Kč
319 Kč
Architektura - 11%
(2x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
ostatní

Architektura

431 Kč
383 Kč
Czech Contemporary Art Guide
Publikace Czech Contemporary Art Guide (v anglickém jazyce) prezentuje českou současnou výtvarnou scénu a je určena zájemcům jak z široké, tak odborné veřejnosti.
ostatní

Czech Contemporary Art Guide

45 Kč
Král Lear / King Lear - 11%
(1x)
Česko-anglické vydání slavné divadelní hry v překladu Martina Hilského.
ostatní

Král Lear / King Lear

337 Kč
299 Kč
Poste restante - 6%
(5x)
Autobiograficky laděná kniha, která nám nechává nahlédnout do zákulisí slavné německé spisovatelské rodiny Mannů. Kniha představuje unikátní, autorem počeštělou a přepracovanou verzi textu, který z podnětu nakladatelství Rowohlt původně napsal německy.
ostatní

Poste restante

293 Kč
276 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
ostatní

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Sen o Tichomoří - 11%
(5x)
Souhrnná výpověď o ostrovních zemích Polynésie, Melanésie a Mikronésie z celkem šesti cest autorky do tohoto čarovného kusu světa. Předmluvu knihy s více než 300 fotografiemi a mapkami napsal cestovatel ing. Miroslav Zikmund.
ostatní
Ukázky

Sen o Tichomoří

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100