Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
medicína

Předlékařská první pomoc - 20%
Každý z nás by ji měl znát, každý z nás ji ve svém životě bude pravděpodobně někdy potřebovat a nikdo nevíme, kdy to bude - kdy naše znalosti a pohotová reakce zachrání lidský život.
medicína
Ukázky

Předlékařská první pomoc

135 Kč
108 Kč
Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících - 20%
Publikace se primárně zabývá procesem socializace a rozvojem sociálních dovedností dospívajících v prostředí střední školy. V této souvislosti se věnuje také motivaci středoškolských studentů ke školní práci.
medicína
Ukázky

Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících

237 Kč
190 Kč
Psychosociální aspekty péče o nemocného - 20%
Nemoci štítné žlázy patří k poměrně častým chronickým onemocněním a k nejčastějším onemocněním endokrinního systému vůbec. Tato odborná a svým zaměřením ojedinělá kniha se věnuje vlivu psychologických a psychosociálních souvislostí při tomto onemocnění.
medicína
Ukázky

Psychosociální aspekty péče o nemocného

144 Kč
115 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
medicína
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Psychologie lidské odolnosti - 20%
Publikace se zaměřuje především na obecnější souvislosti adaptačního procesu člověka při zvládání na něj kladených nároků, a to s využitím teoretických i empirických poznatků, získaných autorem i dalšími badateli.
medicína
Ukázky

Psychologie lidské odolnosti

339 Kč
271 Kč
Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
medicína
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Speciální kineziologie - 20%
Speciální kineziologie je základem pro studium speciálních disciplín rehabilitačního lékařství, fyzioterapie, ortopedie a dalších medicínských oborů zabývajících se pohybem lidského těla.
medicína
Ukázky

Speciální kineziologie

543 Kč
434 Kč
Formy citu: Lacanovská teorie - 20%
Studie prostřednictvím učení francouzského psychoanalytika Lacana zkoumá život školní třídy v pubertálním věku z hlediska sociálních vztahů a vývoje identit.
medicína
Ukázky

Formy citu: Lacanovská teorie

240 Kč
192 Kč
Konopí a konopné drogy - 20%
Tato kniha je v českém a slovenském prostředí zcela unikátní. Autoři na základě mezioborového přístupu předkládají rozsáhlý materiál o celospolečensky náročném a často kontroverzním tématu konopných drog.
medicína
Ukázky

Konopí a konopné drogy

543 Kč
434 Kč
Motivační prvky při práci se seniory - 20%
Jedinečnost této publikace spočívá v uceleném pohledu na problémy, které přicházejí s přibývajícím věkem. Holistický pohled je průvodcem celé knihy.
medicína
Ukázky

Motivační prvky při práci se seniory

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 115 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>