Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
cizí jazyky

Angličtina pro děti - kouzelná gramatika - 20%
(1x)
Veselé vyprávění vysvětluje a procvičuje základy anglické gramatiky zábavnou, přehlednou a pro děti snadno pochopitelnou formou. A navíc se v této knížce dozvíte spoustu zajímavostí o Anglii a Irsku.
cizí jazyky
Ukázky

Angličtina pro děti - kouzelná gramatika

212 Kč
170 Kč
Angličtina – 5 minut denně - 20%
Procvičujte si angličtinu 5 minut denně. Každý den vytrhněte jeden list a ve volné chvíli vyluštěte křížovku, vyplňte cvičení nebo si přečtěte vtip či příběh. Poté list otočte a zkontrolujte si své odpovědi nebo si ověřte, zda jste správně porozuměli.
cizí jazyky
Ukázky

Angličtina – 5 minut denně

129 Kč
103 Kč
Římské báje A1/A2 - 20%
Učte se italsky se slavnými starověkými bájemi! Budou vám vyprávět o počátcích velikého města a o hrdinských činech odvážných mužů a žen. Dozvíte se z nich, jak byl založen a jak vzkvétal Řím a kdo přispěl ke vzniku mocné říše, která se nesmazatelně zapsala do dějin lidstva.
cizí jazyky
Ukázky

Římské báje A1/A2

159 Kč
127 Kč
1000 ruských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování ruských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
cizí jazyky
Ukázky

1000 ruských slovíček

159 Kč
127 Kč
1000 španělských slovíček - 20%
Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování španělškých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu atd.
cizí jazyky
Ukázky

1000 španělských slovíček

159 Kč
127 Kč
Malý princ A1/A2 - 20%
Nejslavnějším dílem francouzského spisovatele, novináře a pilota Antoine de Saint-Exupéryho je filozofická pohádka Malý princ, kterou napsal roku 1941 v New Yorku. Právě tam byla kniha v roce 1943 také poprvé vydána. Od té doby se dočkala překladů do více než 360 jazyků a je po Bibli druhou nejpřekládanější knihou na světě.
cizí jazyky
Ukázky

Malý princ A1/A2

189 Kč
151 Kč
Angličtina pro aktivní seniory - 20%
Chtěli jste se vždycky naučit anglicky, ale nenaskytla se Vám ta správná příležitost? Nikdy není pozdě začít!
Cizí jazyk se můžete učit v každém věku.
cizí jazyky
Ukázky

Angličtina pro aktivní seniory

189 Kč
151 Kč
Bílý tesák A1/A2 - 20%
(1x)
Může se divoká šelma stát opravdovým přítelem člověka? Dokáže láska a trpělivost prolomit led nedůvěry a nenávisti? Čtěte uchvacující příběh o pohnutém osudu míšence psa a vlka a studujte při tom angličtinu! Děj se odehrává na divokých pláních Ameriky a zachycuje osud Bílého tesáka, napůl vlka, napůl psa. Jeho život je neustálý boj o přežití, o své místo pod sluncem, věčné přizpůsobování měnícímu se okolí, okolnostem a majitelům. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení… Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.
cizí jazyky
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

179 Kč
143 Kč
Diamantová sekera B1/B2 - 20%

Známé pohádky upravené pro výuku! Publikace přináší výběr nejkrásnějších pohádek z knihy Jaroslava Tichého, které jsou zpracovány zrcadlově v anglicko-české podobě. Text ve zjednodušené angličtině je upravený pro středně pokročilé studenty (B1–B2 podle SERR pro jazyky).

cizí jazyky
Ukázky

Diamantová sekera B1/B2

199 Kč
159 Kč
Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2 - 20%
(2x)
Příběh krásné Esmeraldy je zpracován pro čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem ve francouzštině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začínající studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda francouzskému textu správně porozuměl.
cizí jazyky
Ukázky

Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>