Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
sport

Wim Hof. Ledový muž - 20%
(3x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
sport
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

258 Kč
206 Kč
Wim Hof. Cesta Ledového muže - 20%
Jak podpořit svůj imunitní systém a zůstat zdravý na těle i na duchu! Příručka WH plná praktických postupů, metod a návodů zohledňujících konkrétních onemocnění. Součástí je také 30denní výzva.
sport
Ukázky

Wim Hof. Cesta Ledového muže

208 Kč
166 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
sport
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
Bukač - 20%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
sport
Ukázky

Bukač

259 Kč
207 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Sám sobě psem - 20%
V knize najdete sbírku netradičních a často mrazivých zážitků. Možná, že i vám bude při čtení zima, budou vás bolet nohy a začnete mít halucinace. Ale rozhodně se i zasmějete.
sport
Ukázky

Sám sobě psem

225 Kč
180 Kč
Jan Koller: pohádka o Honzovi - 20%
Příběh dvoumetrového hodného Honzy, kterému se odmalička posmívali kvůli jeho výšce. On ji však vírou ve vlastní schopnosti a poctivou dřinou proměnil ve svou hlavní přednost a vypracoval se v jednoho z nejlepších střelců české reprezentace a jednu z nejvýraznějších postav české fotbalové historie vůbec.
sport
Ukázky

Jan Koller: pohádka o Honzovi

189 Kč
151 Kč
Moje cesta na Dakar - 20%
Nejvýraznější osobnost českého motorsportu posledních let. Mistr světa. Vítěz americké olympiády extrémních sportů X-Games. Existuje nějaká meta, kterou Libor Podmol zatím nepřekonal? Ano: Rallye Dakar. S energií sobě vlastní se pustil do přípravy, ale pak si při závodech v Mnichově zlomil obě nohy.
sport
Ukázky

Moje cesta na Dakar

319 Kč
255 Kč
Nahoru na horu - 20%
Nejúspěšnější český himalájský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život.
sport
Ukázky

Nahoru na horu

249 Kč
199 Kč
Ester Ledecká - 20%
Unikátní sportovní a životní příběh fenomenální snowboardistky a lyžařky Ester Ledecké.
sport
Ukázky

Ester Ledecká

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>