Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
Evropa

Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
Evropa
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Fénixové českých zámků - 20%
Kniha dokumentuje výjimečné počiny neobyčejných lidí, kteří měli tu odvahu a vrhli se do opravy zchátralých českých zámků. Každý zámek je unikátní, stejně jako jednotliví vlastníci: podnikatel s dostatkem financí, soukromý pivovar či obchodnice s luxusním nábytkem.
Evropa
Ukázky

Fénixové českých zámků

149 Kč
119 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 20%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
Evropa
Ukázky

Utajené hrady a zámky II.

149 Kč
119 Kč
Cesty za štěstím 2 - 20%
Kniha je pokračováním prvního dílu Cesty za štěstím, kdy se autorka od Bhútánu, Izraele a Islandu posunula k dynamické trojici – Norsku, Arménii a Číně.
Evropa
Ukázky

Cesty za štěstím 2

279 Kč
223 Kč
Koruna Evropy - 20%
(1x)
Jarda Zaoral podnikl unikátní expedici Koruna Evropy, při které zdolal nejvyšší hory každého státu Evropy. Celý projekt dokázal uskutečnit za 361 dní a vytvořil tím světový rekord v nejrychlejším výstupu.
Evropa
Ukázky

Koruna Evropy

399 Kč
319 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
Evropa
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Buenos días Espaňa - 20%
Autor za naprosto minimálních nákladů projel autostopem za 8 dní 2 528 kilometrů, navštívil Valencii, Alicante, Almérii, Motril, Granadu, Toledo, Madrid a Zaragozu.
Evropa
Ukázky

Buenos días Espaňa

89 Kč
71 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
Evropa
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
Evropa
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Irsko - 20%
Kapesní průvodce řady Berlitz jsou již dlouhodobě zárukou pečlivě a přehledně zpracovaných a aktuálních turistických informací a rozhodně ne náhodou patří mezi nejprodávanější průvodce na světě.
Evropa
Ukázky

Irsko

129 Kč
103 Kč