Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
zoologie

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech - 11%
(2x)
Věděli jste, že malé žirafy při narození padají z dvoumetrové výšky? Neuvěřitelná fakta o mláďatech ve druhé sbírce nevšedních atlasů od švédské autorky.
zoologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas legračních faktů o mláďatech

269 Kč
239 Kč
Poslední století koní - 11%
Kůň kráčí po boku člověka už od nepaměti. Neobešlo se bez něj zemědělství, propojoval města i země, rozhodoval války. Pak se však kentaurský pakt rozpadl a za pouhé století kůň vymizel z historie, jejíž byl po celá tisíciletí součástí.
zoologie

Poslední století koní

628 Kč
558 Kč
Škůdci a choroby rostlin – obrazový atlas - 11%
Nevíte, co okusuje vaše zimostrázové keře?
zoologie

Škůdci a choroby rostlin – obrazový atlas

359 Kč
319 Kč
Vlk – Pes – Člověk - 11%
Uznávaný etolog Kurt Kotrschal nám ve své knize pomůže nejen lépe pochopit pradávné zaujetí vlkem, ale také nás naučí, jak správně přistupovat k našemu věrnému společníkovi – psovi.
zoologie
Ukázky

Vlk – Pes – Člověk

358 Kč
318 Kč
Atlas ptáků České a Slovenské republiky - 3. aktualizované vydání - 11%
Nové vydání celobarevné příručky pro určování ptáků hnízdících nebo častěji zastižených na území obou republik zohledňuje aktuální stav naší avifauny. Na barevných tabulích je vyobrazeno přes 400 druhů ptáků.
zoologie
Ukázky

Atlas ptáků České a Slovenské republiky - 3. aktualizované vydání

315 Kč
280 Kč
O životě lemurů - 11%
To jsou oni, lemuři. Tyto poloopice patří k řádu primátů, a když to vezmeme víc zeširoka, jsou to savci. V podstatě jsou nám dost podobní. Dalo by se dokonce říct, že to jsou naši předkové, s tím rozdílem, že na naší Zemi žijí dosud!
zoologie
Ukázky

O životě lemurů

242 Kč
215 Kč
Atlas hnízdního rozšíření ptáků v České republice 2014 - 2017
Kniha obsahuje přes 200 druhů ptáků u nás prokazatelně či pravděpodobně hnízdících, spolu s druhy, které v ČR v některém z předcházejících mapování zahnízdily. Kniha) by neměla chybět v žádné školní přírodovědné knihovně.
zoologie

Atlas hnízdního rozšíření ptáků v České republice 2014 - 2017

711 Kč
Návrat čmeláků - 11%
Stejně, jako další Goulsonova kniha Divočina v zahradě o přírodním zahradničení, je kniha Návrat čmeláků zásadním čtením pro každého, kdo má zahradu a není mu lhostejná naše planeta. Tato kniha zcela změní váš způsob nahlížení na čmeláky.
zoologie
Ukázky

Návrat čmeláků

358 Kč
318 Kč
Ohroženi hmyzem? - 11%
Záměrem autora je podat svědectví o pokrocích v poznávání života a chování hmyzu za posledních čtyřicet let od prvního vydání jeho úspěšné prvotiny Neobvyklá setkání.
zoologie
Ukázky

Ohroženi hmyzem?

806 Kč
716 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 75 položek
1 2 3 .. 8 > >>