Nejprodávanější knihy - prosinec 2021
magie

Magie
(5x)
Tato kniha je podle autora povšechnou učebnicí magie od zasvěcení do jejích základů, přes tajemné recepty a praktiky, prostřednictvím nichž lze léčit či škodit nebo jinak zasahovat do dění světa.
magie

Magie

450 Kč
Clavicula Salomonis
Slavný okultní grimoire CLAVICULA SALOMONIS, jež pochází ze středověkých rukopisů archivovaných v Britském národním museu, je konečně připraven a přeložen pro české čtenáře. Praxe ceremoniální orace, zaklínání, přípravy magických nástrojů...
magie

Clavicula Salomonis

314 Kč
Abramelinova magie
Lákavá okultní kniha známá po celém světě, jež pochází z edičního díla S. L. MacGregora Matherse. Tento Grimoire předkládá 3 knihy žida Abramelina.
magie

Abramelinova magie

332 Kč
Příručka vysoké magie
Příručka vysoké magie je určena vážným zájemcům o magii.
magie

Příručka vysoké magie

540 Kč
Zlatá kniha moudrosti
V edici Horev jako další svazek vychází kniha Františka Bardona s názvem Zlatá kniha moudrosti. Tento titul je určen hlavně pokročilým žákům a vedoucím hermetických kroužků, aby si v ní a díky ní mohli upřesnit své poznání.
magie

Zlatá kniha moudrosti

270 Kč
Bílá magie
Tato kniha je určena těm, které zaujaly Rituály bílé magie, jež podávají rozsáhlé odkazy na magické práce, a kteří se chtějí svými znalostmi a schopnostmi sami účastnit na „díle stvoření“ – na uzdravování naší nemocné země.
magie

Bílá magie

268 Kč
Základy magie

V jedenácti kapitolách teorie a devíti kapitolách praxe jsou zhuštěně obsaženy základy magické teorie i praxe. Původní tajné nauky se setkávají s moderními přístupy a se zjištěními novodobých mágů.

magie

Základy magie

261 Kč
Živlová magie
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
magie

Živlová magie

144 Kč
Faustův deník
Autorův pokus o literární zpracování faustovského tématu.
magie

Faustův deník

225 Kč
Bratrstvo Bílé lóže
Otakar Griese se v knize obrací ke svým bratrům, kolegům s jasným oslovením katechismu mravů a přirozenosti duchovního poznání, vysvětlujíc tak základní myšlenky okultismu, míříc však i k hlubší podstatě.
magie

Bratrstvo Bílé lóže

90 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>