Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
naučné

Šaty pro Anouk - 11%
Tato série představuje nejmenším tahitskou, španělskou, indiánskou či eskymáckou kulturu. Děti zábavnou formou získají a zpřesní si své představy o cizích zemích a jejich obyvatelích.
naučné
Ukázky

Šaty pro Anouk

224 Kč
199 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
naučné

Barvy

203 Kč
180 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
naučné

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Vánoční příběh - 11%
Seznamovat děti s tradicemi českých Vánoc a jiných obyčejů bychom měli už od jejich raného věku. Jen tak se v budoucnu vyhneme implantovaným Dědům Mrázům nebo Santa Klausům.
naučné

Vánoční příběh

197 Kč
175 Kč
Zákeřné keře - 11%
(1x)
Cílem knížky je formou jednoduchého pohádkového příběhu seznámit děti s nejběžnějšími jedovatými rostlinami v jejich okolí. Malá víla Vincencie je zakleta zlým čarodějem Rulíkem Zlomocným.
naučné

Zákeřné keře

269 Kč
239 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
naučné

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně I - 20%
(1x)
Kniha je určena učitelům českého jazyka druhého stupně základních škol a nižších tříd gymnázií a studentům vysokých škol oboru český jazyk.
naučné
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně I

297 Kč
238 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

naučné

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Dětská Bible - čti a poznávej - 11%
Srozumitelně převyprávěné základní biblické příběhy. Jsou bohatě ilustrovány a navíc doplněny o spoustu vysvětlujících informací. Kniha je určena těm dětem, které se chtějí dozvědět více o prostředí a souvislostech, v nichž se udály biblické příběhy.
naučné

Dětská Bible - čti a poznávej

538 Kč
478 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 209 položek
<< < 1 .. 19 20 21