Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
osobní rozvoj

Asertivitou k sebedůvěře - 20%
Asertivita bývá vnímána jako postup sebeprosazení. Mnohým se zdá, že asertivní chování znamená, že s hroší kůží a se širokými lokty donutí okolí, aby obrazně řečeno tancovalo, jak oni písknou. To je, bohužel, častý omyl.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivitou k sebedůvěře

166 Kč
133 Kč
Jak si vybudovat fantastickou paměť - 20%
Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která je několikanásobnou juniorskou mistryní světa pro memoatlety (Youth World Memory Championships). Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak si vybudovat fantastickou paměť

246 Kč
197 Kč
Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Psychosociální aspekty péče o nemocného - 20%
Nemoci štítné žlázy patří k poměrně častým chronickým onemocněním a k nejčastějším onemocněním endokrinního systému vůbec. Tato odborná a svým zaměřením ojedinělá kniha se věnuje vlivu psychologických a psychosociálních souvislostí při tomto onemocnění.
osobní rozvoj
Ukázky

Psychosociální aspekty péče o nemocného

144 Kč
115 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky - 20%
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!
osobní rozvoj
Ukázky

Zakázané přesvědčovací techniky

212 Kč
170 Kč
Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
osobní rozvoj
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
osobní rozvoj
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Modeling - 20%
První publikace, která zcela otevírá doposud skryté karty této branže, autorka v ní nechává nahlédnout do dráždivého přitažlivého světa módy, módních přehlídek, pózování, fotografování.
osobní rozvoj
Ukázky

Modeling

254 Kč
203 Kč
Umění ve vědě a věda v umění - 20%
Umění je kreativní aktivitou, k níž je jedinec puzen, činem, kterým je člověk obohacován. Monografie vám alespoň částečně zprostředkovává něco, co obvykle bývá při vnímání uměleckého díla skryto.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění ve vědě a věda v umění

458 Kč
366 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 252 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>