Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
osobní rozvoj

Káva jako životní styl - 20%
Určitě se vám už někdy stalo, že jste si pozvali na návštěvu pár přátel a vymýšleli jste jakou specialitu jim připravit. Což takhle tradiční kávu trochu netradičně?
osobní rozvoj
Ukázky

Káva jako životní styl

166 Kč
133 Kč
Posilněte si svoji vůli - 20%
Silná vůle, vůle žít, neměl dostatečnou vůli apod. Vůle je v moderní společnosti téměř mytické slovo. Člověk, který má dostatečnou vůli, může být v našich očích dominantním a váženým. Ne každý však má to "štěstí" a vůle je jeho druhou přirozeností.
osobní rozvoj
Ukázky

Posilněte si svoji vůli

161 Kč
129 Kč
Praktická komunikace pro každý den - 20%
(1x)
"Každý den se setkáváme s lidmi. Jednáme s nimi. Hovoříme s nimi. Nasloucháme jim. Domlouváme se s nimi. Přicházíme s nimi do přátelského kontaktu, ale též do sporů a konfliktů. Každý den se snažíme o porozumění. ...
osobní rozvoj
Ukázky

Praktická komunikace pro každý den

144 Kč
115 Kč
Jak získat, udržet a neztrácet autoritu - 20%
Jak rozvíjet a neztrácet autoritu? Jak se bránit zneužití moci? Na čem závisí sociální úspěšnost? Jak efektivně komunikovat v různých situacích? Co podmiňuje, že si nás lidé váží a respektují nás?
osobní rozvoj
Ukázky

Jak získat, udržet a neztrácet autoritu

169 Kč
135 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse) - 20%
Klíčovou otázkou zkoumanou v této knize je, že každý z nás i tehdy, když všechno relativizuje a nic za jisté nemá, přece si je naprosto jist tím, že smrt ho jednou potká.
osobní rozvoj
Ukázky

Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse)

249 Kč
199 Kč
Management a moderní organizování firmy - 20%
Manažeři, podnikatelé a studenti VŠ a MBA studií v knize naleznou praktické a srozumitelné vysvětlení problematiky managementu a organizování společností podle nejnovějších přístupů.
osobní rozvoj
Ukázky

Management a moderní organizování firmy

390 Kč
312 Kč
Péče o celé tělo - 20%
Asi každá žena chce vypadat co nejlépe a co nejefektivněji zabránit předčasnému stárnutí. Obzvlášť v dnešní době, která je ve znamení zdravých a mladých idolů. Na každém rohu po nás pokukují takzvaně „dokonalé" ženy a ukazují nám, jak je správné vypadat.
osobní rozvoj
Ukázky

Péče o celé tělo

135 Kč
108 Kč
Řízení lidských zdrojů - 20%
Desáté, výrazně přepracované a zmodernizované vydání světového bestselleru představuje nejnovější trendy a postupy v oblasti řízení lidských zdrojů.
osobní rozvoj
Ukázky

Řízení lidských zdrojů

842 Kč
674 Kč
Tvořivost - 20%
Kreativita neboli tvořivost je nejvlastnějším projevem života. Vždyť tvořivě lze přistoupit k řešení jakékoli otázky. Kreativní myšlení je předpokladem originálních nápadů.
osobní rozvoj
Ukázky

Tvořivost

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 252 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>