Nejprodávanější knihy - prosinec 2021
přírodní vědy

Jirkův vesmírný lov pokladů - 11%
(1x)
Fantastická cesta vesmírem při hledání vesmírného pokladu je plná nejen neuvěřitelných dobrodružství Jirky a jeho kamarádů, ale i nejnovějších vědeckých poznatků o vesmíru a také úvah předních světových vědců.
přírodní vědy

Jirkův vesmírný lov pokladů

296 Kč
263 Kč
Než stromům dojde dech - 11%
(1x)
Kniha Než stromům dojde dech je vyznáním lásky stromům a současně výzvou, abychom konečně začali chránit přírodu a pečovat o její nekonečnou mnohotvárnost, ikdyž se nám doposud nepodařilo zcela pochopit její provázanost.
přírodní vědy
Ukázky

Než stromům dojde dech

358 Kč
318 Kč
Přírodě na stopě - 11%
Peter Wohlleben nás ve své knize zve, abychom se sami stali odborníky, abychom se důkladně rozhlíželi kolem sebe a dokázali rozklíčovat znamení, která nám poskytují vítr, mraky, rostliny a živočichové.
přírodní vědy
Ukázky

Přírodě na stopě

314 Kč
279 Kč
Matematický vesmír - 11%
(1x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
přírodní vědy

Matematický vesmír

449 Kč
399 Kč
Poslední století koní - 11%
Kůň kráčí po boku člověka už od nepaměti. Neobešlo se bez něj zemědělství, propojoval města i země, rozhodoval války. Pak se však kentaurský pakt rozpadl a za pouhé století kůň vymizel z historie, jejíž byl po celá tisíciletí součástí.
přírodní vědy

Poslední století koní

628 Kč
558 Kč
Herbář ze zahrady přímo na talíř - 11%
„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!
přírodní vědy

Herbář ze zahrady přímo na talíř

449 Kč
399 Kč
Konec stárnutí - 11%
(3x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
přírodní vědy

Konec stárnutí

431 Kč
383 Kč
Řád času - 11%
(1x)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace, ale také výtečný spisovatel, se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.
přírodní vědy

Řád času

268 Kč
238 Kč
Prolomený kód života - 11%
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
přírodní vědy

Prolomený kód života

449 Kč
399 Kč
Škůdci a choroby rostlin – obrazový atlas - 11%
Nevíte, co okusuje vaše zimostrázové keře?
přírodní vědy

Škůdci a choroby rostlin – obrazový atlas

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 321 položek
<< < 1 2 3 4 .. 33 > >>