Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
partnerství

Vědomá prostitutka - 20%
(3x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
partnerství
Ukázky

Vědomá prostitutka

214 Kč
171 Kč
Intimní splynutí - 20%
(2x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
partnerství
Ukázky

Intimní splynutí

195 Kč
156 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 20%
(2x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství
Ukázky

Sex jako cesta k Bohu

214 Kč
171 Kč
V poutech rozkoše - 20%
(2x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
partnerství
Ukázky

V poutech rozkoše

228 Kč
182 Kč
Zranitelnost a intimita - 20%
V této knize nabízejí autoři způsob, jak spojit dohromady sexualitu a zranění, aby se rozvinula možnost prožívat hlubší a bohatší intimitu.
partnerství
Ukázky

Zranitelnost a intimita

155 Kč
124 Kč
My dva ho nenapsali - 20%
Ona v horách, on na moři. Ona sama, on s přáteli. Oba milující svět. Oba vnímající jeho krásu. Pár, který se nemohl rozpadnout. A také pár, který se rozpadl. Bývalí manželé, kteří upřednostnili lásku k životu před láskou vzájemnou.
partnerství
Ukázky

My dva ho nenapsali

319 Kč
255 Kč
Aromaterapie podle zvěrokruhu - 20%
Jak funguje propojení aromaterapie s astrologií? V této knížce zjistíte, že se tyto dva obory mohou navzájem skvěle doplňovat. Najdete zde recepty na aromaterapeutické směsi a tipy na éterické oleje přímo na míru jednotlivým znamením.
partnerství
Ukázky

Aromaterapie podle zvěrokruhu

229 Kč
183 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku - 20%
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera...
partnerství
Ukázky

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

209 Kč
167 Kč
Posvátné vztahy - 20%
Sexualita je jednou z ústředních kvalit naší duše, což nejlépe dokládá to, jak jsou utvořena naše fyzická a duchovní těla s jejich vrozeným sklonem k sexuálnímu projevu.
partnerství
Ukázky

Posvátné vztahy

255 Kč
204 Kč
Soulsex - 20%
(1x)
Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres.
partnerství
Ukázky

Soulsex

214 Kč
171 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 36 položek
<< < 1 2 3 4 > >>