Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
partnerství

Jak být ženou - 20%
(1x)
Nikdy v minulosti nebylo lepší být ženou. Máme volební právo, Pilulky a neupálili nás od roku 1727 jako čarodějnice. Ale přece jen zbývá položit pár rýpavých otázek...
partnerství
Ukázky

Jak být ženou

149 Kč
119 Kč
Předčasná ejakulace - 20%
Předčasná ejakulace je po poruchách erekce druhá nejčastější sexuální porucha. Trpí jí zejména mladší muži a dokáže velmi znepříjemnit sexuální život nemocného, ale i jeho partnerky.
partnerství
Ukázky

Předčasná ejakulace

118 Kč
94 Kč
Manželství jako trvalý stres - 20%
Příčiny stresu mohou být různé, jednou z nich je v mnoha případech i manželství. Jsou však partnerské vztahy, které nejsou řešitelné pouhou radou. V tu chvíli přichází na řadu manželská terapie.
partnerství
Ukázky

Manželství jako trvalý stres

169 Kč
135 Kč
Modeling - 20%
První publikace, která zcela otevírá doposud skryté karty této branže, autorka v ní nechává nahlédnout do dráždivého přitažlivého světa módy, módních přehlídek, pózování, fotografování.
partnerství
Ukázky

Modeling

254 Kč
203 Kč
Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy - 20%
(1x)
Kniha bez zábran o sexu, o tom, po čem touží žena a co očekává muž. Navazuje na knihy Zdenky Blechové o partnerských vztazích - viz kniha Osudový partner, Duchovní partner a Partnerské vztahy v dnešní době.
partnerství
Ukázky

Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy

199 Kč
159 Kč
Asertivita v partnerství - 20%
Tato publikace je určena všem lidem, kteří se trápí partnerskými problémy a konflikty, pokládají je za zbytečné a chtějí se jich zbavit.
partnerství
Ukázky

Asertivita v partnerství

203 Kč
162 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 36 položek
<< < 1 2 3 4