Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
ostatní

Metallica (Black Album) reedice - 11%
Jedno z nejúspěšnějších hudebních alb všech dob Metallica, někdy nazývané taky jako The Black Album na 2 vinylech.
ostatní

Metallica (Black Album) reedice

1 322 Kč
1 175 Kč
Růže na kmínku - 11%
Saxofonista Plastic People Vratislav Brabenec vydává zbrusu album Růže na kmínku (2021). Podobně jako u titulu Konec léta, je jeho těžiště v Brabencově poezii. Autor si k nahrávání přizval několik spoluhráčů, ze kterých vznikla skupina Pal-Post Unit.
ostatní

Růže na kmínku

314 Kč
279 Kč
Vánoce s Helenou - 11%
Na četná přání fanoušků vychází v luxusní reedici jedno z nejprodávanějších alb Heleny Vondráčkové.
ostatní

Vánoce s Helenou

377 Kč
335 Kč
Kráska a zvířený prach - 11%
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.
ostatní

Kráska a zvířený prach

764 Kč
679 Kč
Live In Moscow - 11%
LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, je americká zpěvačka s italskými kořeny.
ostatní

Live In Moscow

350 Kč
311 Kč
Hrubá Hudba - 11%
(1x)
Hrubá Hudba je projekt dvou odlišných a přitom velmi úzce propojených a souznějících hudebních nosičů, které spojuje základní element - živé hudební folklorní tradice.
ostatní

Hrubá Hudba

314 Kč
279 Kč
Pozdraveno budiž světlo - 11%
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.
ostatní

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
239 Kč
Hodovnice - 11%
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
ostatní

Hodovnice

224 Kč
199 Kč
Oslava - 11%
Jablkoň se zapsala do podvědomí fanoušků jako alternativní folková parta hračičků a sradistů. Live CD a DVD „Oslava“ skupiny Jablkoň je celkovým průřezem celé historie skupiny a navíc s velmi exclusivními hosty.
ostatní

Oslava

224 Kč
199 Kč
Motyle - 11%
Tara Fuki, jejich šesté album vyšlo na oslavy dvacátého výročí kapely. Na starších nahrávkách křehké písně Andrey Konstankiewicz a Doroty Barové znějí v polštině, ale titulní skladba nového alba překvapí fanoušky díky českému textu Tomáše Tajchnera.
ostatní

Motyle

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>