Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
Předškolní výuka

Dějiny udatného českého národa - 11%
Jedná se o stolní deskovou hru, při které procestujete naší historií od lovců mamutů do současnosti a zároveň se při ní velmi pobavíte.
Předškolní výuka

Dějiny udatného českého národa

269 Kč
239 Kč
První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
Předškolní výuka

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Mařenka už říká Ř - 11%

Bohatě ilustrovaná knížka dobře poslouží rodičům a učitelům k ověření úrovně výslovnosti a vyjadřovacích schopností mladších dětí.

Předškolní výuka

Mařenka už říká Ř

313 Kč
278 Kč
Přečti mi pohádku - 11%
Knížka Přečti mi pohádku je plná klasických pohádek upravených pro nejmenší čtenáře. Najdeme mezi nimi Hrnečku vař, Otesánka, O koblížkovi, O neposlušných kůzlátkách, Sůl nad zlato či Kocour v botách. Na konci každé pohádky jsou návodné otázky, jak s
Předškolní výuka

Přečti mi pohádku

266 Kč
237 Kč
Karty kvarteto Frozen - 11%
Při hraní kvarteta roztají ledy i v ledovém království z pohádky Frozen. Nad obrázkovými kartami s princeznami Annou a Elsou a jejich přáteli se rozzáří očka minimálně 3 nebo až 6 dětem.
Předškolní výuka

Karty kvarteto Frozen

53 Kč
47 Kč
Rok stromů - 11%
Kniha je dělena do deseti celků podle deseti školních měsíců a podle deseti stromů. Jednotlivé stromy jsou v knize rozpracovány do témat tak, aby vždy naplnily všechny oblasti RVP.
Předškolní výuka

Rok stromů

179 Kč
159 Kč
Vánoce - 11%
(1x)
V knize naleznete: původ Vánoc, průběh svátků a vánoční symboliku, recepty na vánoční pečivo a pokrmy, pranostiky, známé i méně známé vánoční zvyky, tradiční lidové koledy a říkadla; didaktické, smyslové, dramatické a pohybové hry; pohádky a příběhy.
Předškolní výuka

Vánoce

152 Kč
135 Kč
KuliFerdíček - První kreslení pro nejmenší děti - 11%
Aktivity a činnosti v pracovním sešitě KULIFERDÍČEK – PRACOVNÍ SEŠIT PRO DĚTI OD 2 DO 4 LET - rozvíjejí kreslířské dovednosti u nejmenších dětí, ale přispívají i k celkovému rozvoji dítěte a společné komunikaci s dospělými.
Předškolní výuka

KuliFerdíček - První kreslení pro nejmenší děti

188 Kč
167 Kč
Pohádkové únikovky - 11%
Pohádky nejsou jen k vyprávění, můžete je zažít na vlastní kůži.
Předškolní výuka

Pohádkové únikovky

206 Kč
183 Kč
Čtu a vím o čem - 11%
Autorka úspěšného titulu Víš, co čteš? připravila nový soubor krátkých a zábavných povídek, které jsou doprovázeny množstvím různých úkolů a otázek připomínajících motivy z pročteného textu.
Předškolní výuka

Čtu a vím o čem

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>