Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
Předškolní výuka

Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení - 11%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom a jeho trampoty je volným pokračováním velmi úspěšné a dětmi oblíbené knihy Pejsek Tom a jak to začalo.
Předškolní výuka

Pejsek Tom a jeho trampoty - Obrázkové čtení

152 Kč
135 Kč
Hrajeme si II. - 11%
Publikace Hrajeme si... II vychází z oblíbených kartiček Hrajeme si... a obsahuje náměty na hry v parku a lesoparku, na zahradě, na výletě.
Předškolní výuka

Hrajeme si II.

206 Kč
183 Kč
Cyklotoulky - 20%
Společenská stolní hra Cyklotoulky vychází z oblíbeného televizního cestopisného seriálu. Nyní můžete objevovat zajímavosti České republiky nejen ze sedla kola, ale i doma společně se svými přáteli.
Užijte si zábavnou kvízovou hru !
Předškolní výuka
Ukázky

Cyklotoulky

499 Kč
399 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
Předškolní výuka
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Logopedické hádanky - 11%
Hádanky ve formě veršů jsou určeny k upevňování výslovnosti českých hlásek a současně rozvíjejí u dětí smysl pro rým, rytmus a jazykový cit.
Předškolní výuka

Logopedické hádanky

224 Kč
199 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Hrajeme si ve školce+CD - 11%
Knihu tvoří soubor říkadel, lidových i původních, autorských pohádek, hádanek, doplňovaček, dramatizací, písniček, her a úkolů rozvíjejících u dětí dovednosti v oblasti řečové, pohybové, výtvarné, muzikální, motorické a rozumové.
Předškolní výuka

Hrajeme si ve školce+CD

314 Kč
279 Kč
Pro nejmenší - Čáry se samolepkami - 11%
Domaluj déšť - svislé čáry. Domaluj kytaristovi struny - vodorovné čáry. Domaluj ježkovi špičaté ostny - klikaté čáry. Domaluj sněhulákům břicha - kroužky. Dolep samolepky na správná místa...
Předškolní výuka

Pro nejmenší - Čáry se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Písanka 1 – Uvolňovací cviky - 11%
Zamíchej kaši doleva. Zamíchej kaši doprava. Navlékni na šňůrku barevné korálky. Nakresli veliké kapky deště... V tomto pracovním sešite najdete velké množství zábavných cvičení na uvolnění ruky.
Předškolní výuka

Písanka 1 – Uvolňovací cviky

35 Kč
31 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
Předškolní výuka

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 90 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>