Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
poezie

Plamen - 11%
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
poezie
Ukázky

Plamen

313 Kč
278 Kč
Udržuj svou ledničku plnou - 11%
Desítky písňových textů Jáchyma Topola z let 1979 až 2020 dosud nebyly edičně zpracovány a souhrnně vydány. Náročného edičního úkolu se ujal Petr Ferenc, který shromáždil všechny Topolovy písňové texty, roztřídil je, sestavil a doplnil diskografií.
poezie

Udržuj svou ledničku plnou

259 Kč
230 Kč
Bubásně - 11%
Výbor Bubásně z díla německého básníka Christiana Morgensterna vznikl ve spolupráci překladatelů Jany Pokojové a Jana Januly a ilustrátorky Karoliny Žitné.
poezie

Bubásně

224 Kč
199 Kč
Královo Pole - 11%
Poezie Karla Miloty je jedním z nejpodivuhodnějších básnických labyrintů, které u nás najdeme. Milota není básníkem pro každého. Jeho poezie není snadno dostupná: klade značný odpor jak rozumu, tak citu.
poezie

Královo Pole

179 Kč
159 Kč
Zimní palác - 11%
(2x)
Nejvýznamnější finský modernista nenapovídá, nenaznačuje, ale bez servítek předkládá čtenářům na stříbrném podnose shluky hlásek, myšlenek a obrazů.
poezie

Zimní palác

179 Kč
159 Kč
Kurt Gebauer - sny / básně / texty
Kurt Gebauer je sochař, malíř a fotograf. A občas také spisovatel. Proto vám přinášíme knihu jeho básní, snů a dalších textů, které osobně ilustroval. Součástí je také text Lenky Klodové, který vás nechá nahlédnout pod pokličku jeho učitelské dráhy.
poezie

Kurt Gebauer - sny / básně / texty

179 Kč
Magorské modlitby - 11%
(4x)
Ivan M. Jirous byl nejen duchovní vůdce undergroundu, vězeň, básník a magor, ale též velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlepší básně duchovní a seřazeny shora dolů: Nejprve Bůh ve třech podobách – Stvořitel, Vykupitel a Utěšitel.
poezie
Ukázky

Magorské modlitby

260 Kč
231 Kč
Usínací knížka - 11%
Udělejte svým dětem usínání ještě krásnější! Některé zavřou oči hned, jiným to trochu trvá. Všechny děti ale ocení, když se před spaním otevře knížka a něco hezkého se přečte.
poezie

Usínací knížka

233 Kč
207 Kč
Pandezie - 11%
Pandezie je svědectvím českých básníků a básnířek, které reflektuje nastalou pandemii, ale i to, jak nám vstoupila do každodennosti.
poezie

Pandezie

207 Kč
184 Kč
Poltergeist - 11%
Poltergeist je hlasitý paranormální jev, duch domu, který se projevuje nevysvětlitelnými přesuny nábytku, šramotem za zdí či samovolnými explozemi.
poezie

Poltergeist

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 386 položek
<< < 1 2 3 4 .. 39 > >>