Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
fantasy

Měsíc nad Soho
(4x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
fantasy
Ukázky

Měsíc nad Soho

246 Kč
Ódinovo dítě
(4x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
fantasy
Ukázky

Ódinovo dítě

359 Kč
Postrach jezera

Návykové jako Harry Potter, mrazivé jako Hunger Games. PAX Když se žáci mariefredské školy vypraví na exkurzi k zamrzlému jezeru Mäleren, stane se neštěstí. Iris tvrdí, že v tom má prsty vodník...

fantasy

Postrach jezera

224 Kč
Přízraky na Devíně
Kníže Lučivoj, který vyrval Devín z avarských spárů, zůstal bez mužského následníka. Významné hradiště na pomezí Nitranského a Moravského knížectví zdědí ten, kdo si vezme za ženu Lučivojovu dceru.
fantasy

Přízraky na Devíně

223 Kč
World of Warcraft: Kroniky - svazek 1
(1x)
Fenomenální fantasy svět Warcraft u nás znovu naplno ožije spolu s velkofilmem Warcraft: První střet. Než se tak stane, můžete se seznámit se světem a historií tohohle magického vesmíru v první knize ze série World of Warcraft: Kroniky.
fantasy

World of Warcraft: Kroniky - svazek 1

494 Kč
Básnická řeč
Jen stěží lze najít českého čtenáře, který by neznal Pána prstenů nebo Letopisy Narnie. Jméno Owena Barfielda, bez něhož by tato díla pravděpodobně nebyla nikdy vznikla, je však v českém prostředí téměř neznámé.
fantasy

Básnická řeč

234 Kč
Bestiář Harryho Pottera
Kniha Bestiář Harryho Pottera nabízí zasvěcený a komplexní vhled do fascinujícího procesu, během něhož se podařilo přivést tento zvěřinec v rámci veleúspěšné série filmů o Harrym Potterovi k životu.
fantasy

Bestiář Harryho Pottera

719 Kč
Křehké věci
Sbírka strašidelných, humorných i velice zvláštních povídek, které získaly prestižní ceny, i ty, které zatím vyšly jen v naprosto okrajových tiskovinách, na internetu nebo vůbec nikde. Jedna novela doplňuje knihu Američtí bohové.
fantasy

Křehké věci

269 Kč
Marellion
Ve čtyřech samostatných příbězích se dobrodruzi pustí do odhalování tajů města, jehož sláva dávno vyhasla, skvostné stavby pohltil les a ulicemi se plouží oživlé mrtvoly původních obyvatel.
fantasy

Marellion

251 Kč
Soudný den
Čtvrtá kniha ze série Věda na Zeměploše se tentokrát vypořádává s OPRAVDU ZÁVAŽNÝMI OTÁZKAMI! Toto je nový brilantní zeměplošský příběh Terryho Pratchetta Soudný den, s opravdu velkými poznámkami.
fantasy

Soudný den

251 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 403 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 40 41 > >>