Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
dobrodružné

Psí poslání: Příběh Molly - 20%
Seznamte se s Molly – jedinečným psem s jedinečným posláním. Mollyiným údělem je chránit svou dívku CJ, to ale není vždycky snadné. Maminka Gloria, která CJ zanedbává, si právě prochází těžkým obdobím a psovi v domě nechce ani slyšet.
dobrodružné
Ukázky

Psí poslání: Příběh Molly

179 Kč
143 Kč
Společenstvo klíčníků - 20%
Když čtrnáctiletý Martin přijíždí strávit část letních prázdnin k prastrýci v Rožmitále, nečeká nic jiného než pořádnou nudu. Jaké je jeho překvapení, když starý klíč, který mu prastrýc věnuje, rozpoutá celou sérii neuvěřitelných dobrodružství! K čemu klíč patří a jaké nezměrné tajemství skrývá?
dobrodružné
Ukázky

Společenstvo klíčníků

170 Kč
136 Kč
Strašidelná knihovna - Duch na stromě - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – na rozdíl od ostatních lidí totiž dokáže vidět duchy. Jejich detektivní kancelář je proto jako stvořená pro řešení zapeklitých záhad!

dobrodružné
Ukázky

Strašidelná knihovna - Duch na stromě

149 Kč
119 Kč
Titáni – Do neznáma - 20%

Astraia, Zefyr a jejich přátelé budou čelit zuřivým ještěrům i spalujícímu slunci. 2. díl dobrodružné fantasy ve stylu Percyho Jacksona. Tým našich dobrodruhů se vydává do Nessina světa, aby tam hledal pomoc pro boj s Náhradníky.

dobrodružné
Ukázky

Titáni – Do neznáma

249 Kč
199 Kč
Země odvážných: Rozvrácená smečka - 20%
Pro zvířata na afrických pláních po celé generace platil jediný zákon: smíš zabít, jen abys přežil. Když však dlouholetý mír naruší nečekaná zrada, musí se ve velkolepé bitvě o přežití spojit neobvyklá trojice mladých zvířat: lev, slonice a pavián.
dobrodružné
Ukázky

Země odvážných: Rozvrácená smečka

189 Kč
151 Kč
Barbora a Zlatý robot - 20%
Barbora a její kamarádi se narodili na vzdálené planetě Botera. Proč ale všichni v jejich osadě žijí tak nuzně, když je na druhé straně Mechlesu osada se všemi vymoženostmi pro pohodlný život? Něco se změní té noci, kdy v zálivu vyroste nový ostrov a na něm se objeví záhadný Zlatý robot.
dobrodružné
Ukázky

Barbora a Zlatý robot

249 Kč
199 Kč
Bethany a netvor - 20%
(1x)

Znepokojivě vtipný, přiměřeně strašidelný příběh o chamtivosti, marnivosti a děvčátku, které netuší, že se má stát hlavním chodem. Ebenezer Pinzer je na svých 511 let neskutečně pohledný muž.

dobrodružné
Ukázky

Bethany a netvor

199 Kč
159 Kč
Deník Dory Grayové - 20%
(3x)
Když rodiče Hance oznámí, že se budou stěhovat z města na venkov, převrátí jí svět vzhůru nohama. Hanka svůj nový domov nesnáší, dokud na půdě náhodou nenajde tajemný starý zápisník – deník Dory Grayové. Co se s jeho autorkou a její židovskou kamarádkou stalo? Hanka se to rozhodne zjistit stůj co stůj.
dobrodružné
Ukázky

Deník Dory Grayové

209 Kč
167 Kč
Detektivové z půdy –  Zmizení perlového náhrdelníku - 20%
Kim chodí do šesté třídy ve čtvrti Torshov v Oslu. Když musí kvůli zranění ukončit fotbalovou kariéru, rozhodne se založit s kamarády detektivní klub. Pravidelně se scházejí na půdě, volají si z jedné strany dvora na druhou pomocí vysílačky, a než se nadějí, musejí řešit opravdickou záhadu.
dobrodružné
Ukázky

Detektivové z půdy – Zmizení perlového náhrdelníku

179 Kč
143 Kč
Dům na Hrabivém vrchu - 20%
Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví.
dobrodružné
Ukázky

Dům na Hrabivém vrchu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>