Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
příběhy ze života

Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Anetka a vánoční hvězdička - 20%
Laskavý příběh malého děvčátka, situovaný do předvánočního času. Souběh přátelského vztahu ke zvířátkům i přírodě, hodnoty kamarádství, zážitky ze školky, hry na sněhu, to vše tvoří příjemně laděný celek k dětskému naslouchání.
příběhy ze života
Ukázky

Anetka a vánoční hvězdička

89 Kč
71 Kč
Annin vysněný domov - 20%

Pátý díl oblíbené série o Anně ze Zeleného domu Anna se vdává! Její milovaný Gilbert se stal lékařem, a tak spolu mohou konečně začít nový život daleko od Avonlea. Svůj vysněný domov najdou v malém bílém domečku na mořském pobřeží, odkud je to k jenom kousek k majáku.

příběhy ze života
Ukázky

Annin vysněný domov

209 Kč
167 Kč
Dusty: Nebezpečné prázdniny - 20%
HRDINA NA ČTYŘECH TLAPÁCH Prázdniny u moře! Pavel s Dustym jsou ta nejšťastnější dvojka na světě, když mohou dlouhé hodiny dovádět na pláži a podnikat dobrodružné výpravy. Jednoho dne se však stanou svědky nevšední podívané – záhadný muž vyloví z moře balíček, který přinesl příliv.
příběhy ze života
Ukázky

Dusty: Nebezpečné prázdniny

189 Kč
151 Kč
Dusty: Velký hrdina - 20%
Pavel s Dustym mají spoustu práce s hledáním Alexiny fenky Belly, která utekla z domu a dosud se nevrátila. Situace je o to vypjatější, že se Belle mají každým dnem narodit štěňátka.
příběhy ze života
Ukázky

Dusty: Velký hrdina

179 Kč
143 Kč
Jak napálit rodiče - 20%
Co dělat, když se z rodičů stanou SUPERBÍDÁCI? Během ŠÍLENĚ NUDNÉ hodiny jsem si dal KRATIČKÉHO ŠLOFÍKA a oni okamžitě utáhli šrouby. Vyzkoušel jsem úplně všechno, abych je obměkčil – dokonce jsem dělal DOMÁCÍ ÚKOLY! – ale NIC nezabralo.
příběhy ze života
Ukázky

Jak napálit rodiče

199 Kč
159 Kč
Kam ukrýt štěstí - 20%
Třináctiletá Abby žije s matkou a násilnickým otcem. Jednoho dne cestou ze školy domů zahlédne u řeky auto a muže, který do vody právě vhodil mrskající se pytel. Když odjede, Abby neváhá a pytel vytáhne.
příběhy ze života
Ukázky

Kam ukrýt štěstí

209 Kč
167 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
příběhy ze života
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Lily a já - 20%

Dojemný příběh od autorky, která získala řadu literárních ocenění Dvanáctiletá Olive nade vše miluje psy. Maminka jí umřela už dávno a teď ztratila i tatínka. Nastěhuje se proto k dospělé nevlastní sestře Maudie.

příběhy ze života
Ukázky

Lily a já

209 Kč
167 Kč
Max Einsteinová zachraňuje budoucnost - 20%
Max je zpátky a pouští se do nového napínavého dobrodružství, při němž ji nemine cestování v čase, hrůzu nahánějící špatňáci, zabijácké drony a taky šokující pravda o její tajemné minulosti...
příběhy ze života
Ukázky

Max Einsteinová zachraňuje budoucnost

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>