Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2021
horory

Deník ukecaného bulíka 2. - 11%
(1x)
Druhý díl velmi úspěšné knížky, kterou vlastní packou napsal pes, přesněji anglický bulteriér jménem Bren. Velmi čtivým lehkým textem čtenáře provází svým životem se smečkou,...
horory

Deník ukecaného bulíka 2.

314 Kč
279 Kč
Frankenstein aneb novodobý Prométheus - 11%
(1x)
Viktor Frankenstein, posedlý touhou stvořit život, plení hřbitovy, aby získal materiál k vytvoření nové bytosti.
horory

Frankenstein aneb novodobý Prométheus

242 Kč
215 Kč
Hellboy - Vstříc mrtvým vodám - 11%
Hellboy padne do rukou námořního kapitána, jenž má v úmyslu prodat ho do cirkusu. Na palubě však cestuje také tajuplná žena s úmyslem vypátrat pradávného plaza, který již od počátku věků brázdí hlubiny oceánu.
horory

Hellboy - Vstříc mrtvým vodám

359 Kč
319 Kč
Rudá zem - 11%
Ani milión let evoluce nezměnil naši přirozenost a nepohřbil hrůzy předcházející naší moderní civilizaci. Prastaré rituály, dávná božstva a brutalita se může kdykoliv znovu objevit v místech, kde to nejméně čekáme.
horory

Rudá zem

359 Kč
319 Kč
Rybář - 11%
(2x)
Na severu státu New York vytéká z přehradní nádrže Ashokan potok, o kterém se mnoho neví – vlastně ani to, jak dlouho už tudy teče.
horory

Rybář

359 Kč
319 Kč
Světová válka Z - 11%
(1x)
Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho.
horory

Světová válka Z

333 Kč
296 Kč
Temná půle - 11%
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory

Temná půle

378 Kč
336 Kč
Duchové rodiny Folcroftů - 11%
Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. Jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky...
horory

Duchové rodiny Folcroftů

314 Kč
279 Kč
Temná věž III - Pustiny - 11%
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory

Temná věž III - Pustiny

333 Kč
296 Kč
Ústav - 11%
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
horory

Ústav

441 Kč
392 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>