Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
sci-fi a fantasy

Inkoust a pečeť - 20%
(1x)
Aloysius „Al“ MacBharrais má zvláštní talent. Je pečetníkem: pomocí magických inkoustů dokáže sesílat zaklínadla zvaná Pečeti, kterými chrání náš svět před vpády bytostí odjinud a vymáhá úmluvy s veškerými známými božstvy. Pouhých pět lidí na světě ovládá totéž umění jako on.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Inkoust a pečeť

279 Kč
223 Kč
Nasterea - 20%
(8x)
Třetí díl pentalogie Naslouchač.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nasterea

289 Kč
231 Kč
Prázdné sliby - 20%
(3x)

Ukrást někomu srdce je ten nejlákavější zločin. První díl vílí fantasy romance. Brie víly nenávidí a odmítá s nimi mít cokoli společného, i kdyby to mělo znamenat, že bude hladovět a žít na ulici. Ale když je její sestra prodána sadistickému králi Temného dvora, aby tak splatila dluh, udělá Brie cokoli, aby ji získala zpátky.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Prázdné sliby

279 Kč
223 Kč
Země v troskách - 20%
(2x)
Svět je v troskách. Když se hroutil, postavili lidé svou spásu – města na obrovských pilířích, chráněná před vším zmarem tam dole. Ale to bylo dávno a nyní nastal čas vrátit se na zem. Jenže povrch je jiný než bezpečné výšiny měst v oblacích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Země v troskách

259 Kč
207 Kč
Hyperion - 20%
(3x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hyperion

248 Kč
198 Kč
Temný les
(12x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi. Pokračování světového fenoménu od nejlepšího čínského autora science fiction.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Temný les

279 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Děti Duny - 20%
Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Děti Duny

349 Kč
279 Kč
Obrněni pohrdáním - 20%
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
119 Kč
Spasitel Duny - 20%
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 396 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 40 > >>