Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
osobní rozvoj

ADHD - 11%
ADHD je anglická zkratka názvu attention deficit hyperactivity disorder neboli porucha s deficitem pozornosti a hyperaktivitou. Tato příručka shrnuje všechny základní moderní poznatky o poruše pozornosti s hyperaktivitou, jinak též hyperkinetické poruše.
osobní rozvoj

ADHD

171 Kč
152 Kč
Čtyři dohody - Modlitby - 14%
V legendární knize Čtyři dohody don Miguel Ruiz ovlivnil život pěti milionů čtenářů svými čtyřmi principy transformace života. Nyní do rukou a srdcí svých čtenářů vkládá své nejoblíbenější modlitby a meditace.
osobní rozvoj

Čtyři dohody - Modlitby

111 Kč
95 Kč
Emoční inteligence - 11%

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

osobní rozvoj

Emoční inteligence

314 Kč
279 Kč
Je možné žít 150 let? - 11%
Profesor Michail Tombak patří do světové elity významných specialistů přírodních léčitelských metod. Je autorem bestsellerů věnovaných zdravému, aktivnímu a dlouhému životu. Své úvahy opírající se o výzkumy a zkušenosti uvádí v této knize.
osobní rozvoj

Je možné žít 150 let?

214 Kč
190 Kč
Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
osobní rozvoj

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Průvodce kojením - 6%
(1x)
Ina May Gaskinová vychází ze své více než třicetileté profesní praxe i z osobních zkušeností a opírá se o poslední vědecké výsledky. Skvělá vypravěčka podrobné praktické informace a teorii doplňuje příběhy matek a jejich dětí.
osobní rozvoj

Průvodce kojením

296 Kč
278 Kč
Trénink slovní sebeobrany - 14%
V knížce s padesáti cvičeními a mnoha praktickými tipy a radami si natrénujete, jak sebevědomě čelit slovním útokům a napadením.
osobní rozvoj

Trénink slovní sebeobrany

157 Kč
135 Kč
Vstříc kosmologii - 11%
(1x)
Kniha známého francouzského psychiatra se věnuje zdánlivě běžným psychickým i fyzickým jevům a ukazuje, jak psychický rozměr člověka komunikuje s kosmickým rozměrem světa.
osobní rozvoj

Vstříc kosmologii

234 Kč
208 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 11%
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
osobní rozvoj

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
343 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
osobní rozvoj

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Zobrazuji 441 - 450 z 464 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 > >>