Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
osobnosti a osudy

Marie Curie - 11%
Marie Curie byla první ženou, která obdržela Nobelovu cenu, a jedinou ženou, která tuto poctu získala dvakrát, a současně jediným člověkem, jenž ji obdržel ve dvou různých vědeckých oborech.
osobnosti a osudy

Marie Curie

359 Kč
319 Kč
Z mého života - 11%
(1x)
J. W. Goethe, obecně známý hlavně jako autor Fausta, byl nejenom dramatik, ale i básník, romanopisec, přírodovědec a rovněž politik – poradce tehdejší vrchnosti. Jeho autobiografie proto daleko přesahuje hranice životopisného textu.
osobnosti a osudy
Ukázky

Z mého života

626 Kč
556 Kč
Zážitky z karantény - 11%
(1x)

I když se svět do pekel řítí, tak lze pořád šťastně žíti!" Co si počala Halina Pawlowská, když ji koronavirová karanténa na tři měsíce uvěznila v jedné domácnosti s dcerou, zetěm, vnukem, přítelem, tchyní, synem, sestřenicí a dvěma psy? Začala si

osobnosti a osudy

Zážitky z karantény

269 Kč
239 Kč
Magor a jeho doba - 11%
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
osobnosti a osudy

Magor a jeho doba

449 Kč
399 Kč
Mých tisíc životů
(3x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.
osobnosti a osudy

Mých tisíc životů

89 Kč
Endurance - 11%
(3x)
Kniha přináší úplný popis osudu lodi Endurance, která v lednu 1915 zamrzla v ledových polích antarktického Weddellova moře. „Jeden z nejpoutavějších, nejnapínavějších a nejsilnějších příběhů, který kdy kdo četl a bude číst.“ Reinhold Messner
osobnosti a osudy

Endurance

322 Kč
286 Kč
Buď v pogodě - 11%
(1x)
Pokračování úspěšného bestselleru Hoď se do pogody.
osobnosti a osudy

Buď v pogodě

269 Kč
239 Kč
Bůh a svět, který přijde - 11%
27. března 2020 promluvil papež František na opuštěném Svatopetrském náměstí, které se lesklo deštěm, k milionům lidí připojených k televizím, telefonům a počítačům po celém světě: "Uprostřed bouře nás Pán vyzývá, abychom v sobě probudili solidaritu
osobnosti a osudy

Bůh a svět, který přijde

170 Kč
151 Kč
Divadlo Járy Cimrmana po padesátce... - 11%
(1x)

Od založení Divadla Járy Cimrmana uběhlo neuvěřitelných 55 let.

V této knize je zaznamenán kompletní vývoj legendárního souboru od počátků v rozhlasovém pořadu Nealkoholická vinárna U Pavouka přes normalizační nucené přesuny, změnu režimu a odchod Ladislava Smoljaka až po nucené přestávky v účinkování v době koronavirové pandemie. Jde o historii divadla zpracovanou sezonu po sezoně. Je v ní zahrnuto co možná nejvíce zajímavých informací za 55 let jeho působení. Unikátní jsou autentické vzpomínky, které herci poskytli autorovi v průběhu posledních dvou let. Knihu doplňuje řada dobových, dosud nepublikovaných, fotografií a zajímavých dokumentů.

Dá se s nadsázkou říci, že jde o neobjevenou truhlu se spisy o historii DJC, které se jen velmi těžko hledají v takto ucelené podobě.

Nechť vám tato kniha přinese okamžiky radosti i chvíle k zamyšlení.

osobnosti a osudy

Divadlo Járy Cimrmana po padesátce...

449 Kč
399 Kč
Jmenuju se Ozzy - 11%
(1x)
Otevřená zpověď jednoho z nejznámějších, ale také z nejkontroverznějších rockových zpěváků současnosti.
osobnosti a osudy

Jmenuju se Ozzy

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 546 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 55 > >>