Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
přírodní vědy

Sedm krátkých přednášek z fyziky - 20%
Lekce byly napsány především pro ty, kdo vědí jen málo anebo vůbec nic o přírodních vědách, jejich literární styl a obsah však ocení i odborně poučený čtenář.
přírodní vědy
Ukázky

Sedm krátkých přednášek z fyziky

129 Kč
103 Kč
Dopisy astrofyzika - 20%

Pohled na svět z kosmické perspektivy jednoho z předních astrofyziků současnosti Vlivný americký astrofyzik zveřejňuje soukromou korespondenci se svými fanoušky z celého světa, kteří ho oslovili při hledání odpovědí na nejrozmanitější otázky (nejen) kosmologie.

přírodní vědy
Ukázky

Dopisy astrofyzika

279 Kč
223 Kč
Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
přírodní vědy
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
Pátrání po Schrödingerově kočce - 20%
Může elektron procházet současně dvěma různými štěrbinami? Může být kočka zároveň živá i mrtvá? Zkušený popularizátor John Gribbin poutavě a srozumitelně přibližuje podivuhodný svět kvantové fyziky.
přírodní vědy
Ukázky

Pátrání po Schrödingerově kočce

279 Kč
223 Kč
Ptačí způsoby - 20%
Nová kniha od autorky bestselleru Genialita ptáků přináší zásadní vhled do způsobu ptačí existence i do posledních vědeckých výzkumů a významně posouvá naše pochopení toho, jak ptáci žijí a jak přemýšlejí.
přírodní vědy

Ptačí způsoby

398 Kč
318 Kč
Stromy mě znají jménem - 20%
Přírodní zahrada využívá hlavně místní rostliny a vytváří prostředí, které svědčí lidem i přírodě. Kniha popisuje příběhy sedmi domácích přírodních zahrad a zaměřuje se i na praktické stránky.
přírodní vědy
Ukázky

Stromy mě znají jménem

249 Kč
199 Kč
Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

přírodní vědy
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Základy biologie a genetiky člověka - 20%
V novém vydání učebnice studenti najdou vysvětlení obecných principů genetiky a podrobnější informace o speciálních podoblastech, jako je např. cytogenetika, molekulární genetika nebo imunogenetika a genetika ontogeneze.
přírodní vědy
Ukázky

Základy biologie a genetiky člověka

200 Kč
160 Kč
Život na naší planetě - 20%
(1x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
přírodní vědy
Ukázky

Život na naší planetě

299 Kč
239 Kč
Životní prostředí v globální perspektivě - 20%
Environmentální regulace, uplatňované od šedesátých let, byly v mnohém úspěšné, a nejhorší průvodní jevy rychlé industrializace se tedy podařilo zmírnit.
přírodní vědy
Ukázky

Životní prostředí v globální perspektivě

200 Kč
160 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>