Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
přírodní vědy

Dobytí Měsíce - 20%
Psal se květen 1961, když americký prezident Kennedy vyhlásil za národní cíl příštího desetiletí přistání člověka na Měsíci. Šlo o zásadní rozhodnutí.
přírodní vědy
Ukázky

Dobytí Měsíce

469 Kč
375 Kč
Revoluce jednoho stébla slámy - 20%
(1x)
Co můžeme přestat dělat ještě dnes? Kniha o zemědělství, která není jenom o zemědělství.
přírodní vědy
Ukázky

Revoluce jednoho stébla slámy

212 Kč
170 Kč
Rostliny způsobující otravy - 20%
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.
přírodní vědy
Ukázky

Rostliny způsobující otravy

270 Kč
216 Kč
Tajná síť přírody - 20%
Autor bestsellerů Peter Wohlleben nám umožňuje ponořit se do neprobádaného světa a popisuje úchvatnou souhru světa rostlin a zvířat: jak se vzájemně podmiňují? A co se stane, když něco tento jemně vyvážený systém naruší?
přírodní vědy
Ukázky

Tajná síť přírody

295 Kč
236 Kč
Život skoro bez odpadu - 20%
Je vůbec možné žít bez odpadu? Ano je! Tedy skoro. Jak na to vám představí trojice autorek, které založily známý blog Czech Zero Waste o životním stylu, který snižuje negativní dopad nejen na životní prostředí, ale i na lidi v našem okolí.
přírodní vědy
Ukázky

Život skoro bez odpadu

279 Kč
223 Kč
Co je nového v logice - 20%
Zajímá vás, kam se posunula logika od dvacátého století? Kde všude se logika uplatňuje? Co obnáší spojení logiky a lingvistiky nebo logiky a psychologie?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v logice

160 Kč
128 Kč
Jak se dělá evoluce - 20%
(1x)
Cílem knihy je představit současnou evoluční biologii jako živý, bouřlivě se rozvíjející obor, založený nikoli na planých spekulacích, ale na exaktním, a přesto dobrodružném výzkumu.
přírodní vědy
Ukázky

Jak se dělá evoluce

349 Kč
279 Kč
Kvantová mechanika II. - 20%
Druhý díl učebnice kvantové mechaniky staví na obecných základech kvantové teorie vyložených v dílu prvním a je věnován pokročilejším partiím kvantové teorie, které jsou důležité při studiu atomárních systémů.
přírodní vědy
Ukázky

Kvantová mechanika II.

270 Kč
216 Kč
Anatomie rostlin - 20%
(1x)
Učební text "Anatomie rostlin" shrnuje základní poznatky o stavbě rostlin. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány rostlinné buňce, pletivům, primární a sekundární stavbě vegetativních orgánů a reprodukčním orgánům.
přírodní vědy
Ukázky

Anatomie rostlin

150 Kč
120 Kč
Léčivá síla ovoce a zeleniny - 20%
Kniha pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi.
přírodní vědy
Ukázky

Léčivá síla ovoce a zeleniny

458 Kč
366 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 68 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>