Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
psychologie

Dokonalý svůdce - 20%
Nemusíte být David Beckham ani George Clooney, aby vám krásné ženy ležely u nohou. Vše, co potřebujete, jsou tajné psychologické techniky a strategie, které najdete v této knize.
psychologie
Ukázky

Dokonalý svůdce

237 Kč
190 Kč
Emoce od A do P - 20%
Kniha oblíbeného psychiatra Radkina Honzáka nás provádí světem emocí. Jeho pilíře tvoří strach, hněv, smutek, radost, odpor a údiv – šest základních emocí, z nichž se skládá celé bohaté emoční spektrum.
psychologie
Ukázky

Emoce od A do P

200 Kč
160 Kč
Omluvy, které zařveš, se nepočítají - 20%
(1x)
Pět let poté, co se David oženil s Kristen, láskou svého života, zjistili, že má Aspergerův syndrom. Diagnóza objasnila, proč se David někdy chová divně.
psychologie
Ukázky

Omluvy, které zařveš, se nepočítají

284 Kč
227 Kč
Překonejte strach z opuštění - 20%
Vyvolávají ve vás vztahy pocity úzkosti?
psychologie
Ukázky

Překonejte strach z opuštění

237 Kč
190 Kč
Usmát se a poodstoupit - 20%
Známý psychiatr a specialista na léčbu návykových nemocí Karel Nešpor má jasno: s úsměvem jde všechno lépe. Ve sbírce odlehčených zamyšlení se s nadhledem věnuje různým tématům a hledá odpovědi na odvěké otázky života.
psychologie
Ukázky

Usmát se a poodstoupit

209 Kč
167 Kč
Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
psychologie
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Změňte svůj svět - 20%
John. C. Maxwell je světové známý svými teoriemi o vedení lidí a o celkovém zlepšování mezilidských vztahů. Tentokrát svůj záběr rozšiřuje obecně na lidské vztahy na různých úrovních a v různých situacích.
psychologie
Ukázky

Změňte svůj svět

209 Kč
167 Kč
Supermatky nemusí být šílené - 20%
Eve Rodsky se jednoho dne už cítila unavená tím, že je to pořád jen ona, kdo je odpovědný za všechny aspekty své rušné domácnosti. Sepsala všechnu tu neplacenou a neviděnou práci, kterou odvádí pro svou rodinu, a pak ten seznam poslala svému manželovi s tím, že to chce změnit.
psychologie
Ukázky

Supermatky nemusí být šílené

209 Kč
167 Kč
Léčba traumatu - 20%
Vědecké studie ukazují, že lidé, kteří přežili nehody, přírodní katastrofy nebo traumata v dětství, často trpí dlouhodobými příznaky od úzkostí a depresí přes nevysvětlitelné bolesti a únavu, až po různé druhy onemocnění a psychického „odehrávání“.
psychologie
Ukázky

Léčba traumatu

115 Kč
92 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
psychologie
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 179 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>