Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
detektivky

Zmrazené zlato - 20%
(1x)
Na konci dlouhého horkého léta je v tající horské sněhové kapse na severu Švédska nalezeno tělo. Muž byl zastřelen přibližně před dvaceti lety. Vyšetřit tento případ dostane za úkol Olivia Rönningová.Cestou k místu, kde se mrtvý našel, havaruje vrtulník v bouři.
detektivky
Ukázky

Zmrazené zlato

279 Kč
223 Kč
Nikdo není doma - 11%
(2x)
Všechny domy jsou prázdné. Všichni zmizeli. Zapadlá yorkshirská vesnička Black Gale měla pouhých devět obyvatel. Nebyli to jen sousedé, ale také blízcí přátelé, kteří se často vídali a trávili spolu čas, včetně onoho osudného Halloweenu, kdy se sešli naposledy.
detektivky
Ukázky

Nikdo není doma

359 Kč
319 Kč
Ostrov šedých mnichů - 20%
(4x)

Vraždy v písečných dunách Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.

detektivky
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

299 Kč
239 Kč
Dětské duše - 20%
(2x)
Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich minulosti vyzradit.
detektivky
Ukázky

Dětské duše

279 Kč
223 Kč
Nevlastní dcera - 20%
Třináctiletá Mia zmizí v době, kdy v sousedství hoří. Je to náhoda? Nebo spolu obě události souvisejí? Poslední, kdo dívku viděl, byla její nevlastní matka, kterou teď manžel obviňuje, že dceři nevěnovala pozornost.
detektivky
Ukázky

Nevlastní dcera

229 Kč
183 Kč
Pojď trochu blíž - 20%

Brzy přijdou. Přicházejí každou noc. Temný psychologický thriller od bestsellerové autorky.  Z nebe padá sníh a jistá mladá žena se naposledy nadechuje. O pětadvacet kilometrů dál sedí dvě ženy v tíživém tichu zešeřelé kuchyně. Jiná žena nasedá do letadla, aby unikla muži, který ji jí chce vzít život.

detektivky
Ukázky

Pojď trochu blíž

249 Kč
199 Kč
Vražda v ledu - 20%
(1x)
Jedné mrazivé zimní noci je patoložka Julia Schwarzová zavolána k mrtvému tělu. Na efektně nasvícené ploše na náměstí však vidí jen krásnou ledovou sochu. Při pohledu zblízka si s hrůzou uvědomí, že uvnitř je mladá žena.
detektivky
Ukázky

Vražda v ledu

297 Kč
238 Kč
Chladnokrvne - 20%
(3x)
Sú situácie, na ktoré nemôže byť nikto pripravený... Robert Bryndza je späť s ďalším prípadom Eriky Fosterovej!
detektivky
Ukázky

Chladnokrvne

382 Kč
306 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

detektivky
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Anděl v podsvětí - 20%
(2x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
detektivky
Ukázky

Anděl v podsvětí

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 411 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 42 > >>