Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
detektivky

Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Hra na vraždu - 20%
Ten den jsme tam byli všichni. A teď je jedna z nás po smrti...Před rokem, na den přesně, jsme se všichni sjeli na Lucasovu svatbu do jeho nádherného cornwallského domu s výhledem na moře.Toho dne si ale nikdo nikoho nevzal.
detektivky
Ukázky

Hra na vraždu

229 Kč
183 Kč
Uranova - 20%
(4x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
detektivky
Ukázky

Uranova

198 Kč
158 Kč
Mrazivé vraždy - 20%
Nově sestavenou kolekci povídek od královny zločinu pojí zimní tematika – a neodmyslitelná dávka napětí.
detektivky
Ukázky

Mrazivé vraždy

249 Kč
199 Kč
Poprava - 20%
(2x)
Nedaleko prezidentského sídla Bessastadir je na místě bývalého popraviště nalezen oběšený muž.
detektivky
Ukázky

Poprava

382 Kč
306 Kč
Mizející dívky - 20%
(8x)

Každý v malém, ospalém americkém městečku Denton hledá sedmnáctiletou Isabelle Colemanovou. Všechno, co zatím našli, je její mobilní telefon. A pak také další dívka, o které ani nevěděli, že ji mají hledat.

detektivky
Ukázky

Mizející dívky

382 Kč
306 Kč
Klasztor, Návrat - 20%
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
detektivky
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
135 Kč
Krvavé skládanky - 20%
(3x)
Na londýnské periferii jsou nalezeny části lidských těl svědčící o brutálních vraždách. Jejich vyšetřením je pověřena policejní inspektorka Anjelica Henleyová.
detektivky
Ukázky

Krvavé skládanky

279 Kč
223 Kč
Ohyb ledovce
(1x)
Ledovec na Islandu taje a vydává temné tajemství…
V hlubinách ledovce Langjökull byla objevena mrtvola muže, který byl celá desetiletí nezvěstný. Z vraždy byl kdysi podezřelý kolega tohoto muže, nenašly se však žádné důkazy.
detektivky
Ukázky

Ohyb ledovce

229 Kč
Vraždy v Cherringhamu - Smrt za úplňku - 20%
Místní pěvecký sbor nacvičuje pásmo koled. Do koncertu zbývají poslední týdny, když se stane ta nejhorší možná věc. Jedna ze zpěvaček zemře na následky těžké alergické reakce po pozření jednoho ze zákusků, které si sboristé nosili na zkoušky.
detektivky
Ukázky

Vraždy v Cherringhamu - Smrt za úplňku

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 411 položek
<< < 1 2 3 4 .. 42 > >>