Nejprodávanější audioknihy ke stažení - prosinec 2021
detektivky

Černá ozvěna - 20%
(1x)
Dnes už kultovní detektiv Harry Bosch se představil čtenářům v roce 1992 a brzy se přiřadil k řadě nejslavnějších postav americké tvrdé školy, jakými jsou například Phil Marlowe nebo Steve Carella.
detektivky
Ukázky

Černá ozvěna

349 Kč
279 Kč
Falešný tolar - 20%
Královský písař Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem řeší zapeklitý případ na samém jihu Čech. Z cestování přes Šumavu mají v té době všichni strach, všude nekonečné hvozdy, kam snad ještě nevkročila lidská noha.
detektivky
Ukázky

Falešný tolar

249 Kč
199 Kč
Osvícení - 20%
(6x)
Hotel Overlook je považován za nejkrásněji položené horské letovisko na světě, ale nový správce Jack Torrance, jeho žena Wendy a jejich pětiletý syn Danny v něm každý spatřují každý něco úplně jiného.
detektivky
Ukázky

Osvícení

429 Kč
343 Kč
Zapomenutá vražda - 20%
(1x)
Gwenda Reedová díky záhadným útržkům vzpomínek pomalu nabývá děsivé jistoty, že v domě, který si s manželem koupila, už kdysi byla a stala se v něm svědkyní vraždy. Podaří se jí za pomocí slečny Marplové odhalit tajemství dávného zločinu?
detektivky
Ukázky

Zapomenutá vražda

199 Kč
159 Kč
Hadí doupě - 20%
Hadí doupě, román z roku 1949, označila Agatha Christie opakovaně za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek. Ve velkém, poněkud bizarním domě na londýnském předměstí žije rozvětvená rodina řeckého přistěhovalce Aristida Leonidese.
detektivky
Ukázky

Hadí doupě

229 Kč
183 Kč
Strážce boleslavského mystéria - 20%
(2x)
V pořadí již osmý detektivní román oblíbeného autora se opět odehrává v době českého krále Přemysla II. Otakara. Správce hradu Bezdězu Oldřich z Chlumu stojí tentokrát proti nebezpečným úkladům tajného bratrstva.
detektivky
Ukázky

Strážce boleslavského mystéria

299 Kč
239 Kč
Šest případů Sherlocka Holmese - 20%
Šest historických nahrávek Československého rozhlasu. V dramatizovaných povídkách Barvíř na penzi, Podnájemnice v závoji, Tři Garridebové, Umírající detektiv, Vyděrač a Žlutá tvář hrají Jiří Tomek, Jaroslav Kuneš, Jiří Samek, Václav Neužil a další.
detektivky
Ukázky

Šest případů Sherlocka Holmese

290 Kč
232 Kč
Až mi zítra budeš chybět - 20%
Thorkild Aske býval elitní policejní důstojník. Pak se ale jeho život obrátil naruby. Nyní je po dvou letech za mřížemi venku a kromě trýznivých vzpomínek ho zdánlivě už nic nečeká.
detektivky
Ukázky

Až mi zítra budeš chybět

249 Kč
199 Kč
Vzkaz v láhvi - 20%
(7x)
Jak dlouho se nese volání o pomoc na mořských vlnách? Může ještě někoho zachránit?
detektivky
Ukázky

Vzkaz v láhvi

299 Kč
239 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 20%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
detektivky
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 116 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>