Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
humor

Žena filmového kritika: Den zúčtování - 20%
Žena filmového kritika znovu zasahuje! Naše bránice i naše srdce… Tentokrát jsou její (sebe)ironické a vtipné blogové příspěvky řízením osudu rámovány kritikovými bizarními zraněními i pandemií koronaviru.
humor
Ukázky

Žena filmového kritika: Den zúčtování

199 Kč
159 Kč
Karneval paměťových buněk - 20%

Vzpomínky a postřehy moderátora populární talkshow Všechnopárty Oblíbený moderátor a bavič Karel Šíp s nadhledem sobě vlastním představuje témata, která ho zajímají, o kterých debatuje se svými televizními hosty nebo jež vyplavila zákoutí jeho paměti.

humor
Ukázky

Karneval paměťových buněk

209 Kč
167 Kč
Aristokratka ve varu - 20%
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
humor
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
120 Kč
Poslední aristokratka - 20%
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
humor
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
128 Kč
Ať žije babička! - 20%
(2x)

Bez vnoučat by byl náš dům uklizený, peněženka plná, ale srdce prázdné...  Kniha je oslavou všech skvělých babiček! Vtipným způsobem vás uvede do této krásné životní role a stane se vaším oblíbeným průvodcem v "babičkování".

humor
Ukázky

Ať žije babička!

279 Kč
223 Kč
Deníček Camille G - 20%
(2x)
Při čtení příběhů ze života Camille G budete potřebovat nejen někteří bréle, ale i kapesníky, a kdo má slabej močák, tak i inkontinenční pomůcky.
humor
Ukázky

Deníček Camille G

209 Kč
167 Kč
Hlášky ze základky - 20%

Ve škole rozhodně není nuda! Hlášky ze základky vykouzlí úsměv na tváři všem žákům, studentům, ale i dospělým, které škola zajímá, tedy učitelům, školníkům, kuchařkám, družinářkám a také rodičům.

humor
Ukázky

Hlášky ze základky

149 Kč
119 Kč
Osudy vojáka Havlíka - 20%
Převážně humorné příběhy ze života vysokoškoláků vykonávajících základní vojenskou službu v období nastupující normalizace.
humor
Ukázky

Osudy vojáka Havlíka

189 Kč
151 Kč
Paraziti mezi námi - 20%

Kromě hraní a dělání komika chtěl Luděk Sobota už od dětství také psát. Mám syndrom zakuklení. To prý teď mají hlavně děti, protože nechodily přes rok do školy. Já už jsem taky trochu jako dítě, a tak jsem se uchýlil k pasivitě – a to až takové, že si za to sice nadávám, ale stejně u toho polehávám. A přemýšlím.

humor
Ukázky

Paraziti mezi námi

209 Kč
167 Kč
Sladká pomsta - 20%
(4x)
Spoře oděný Masaj v centru Stockholmu, kde mrzne, až praští. Geniální podnikatel prodávající pomstu na klíč. Pár toužící po odplatě. A ten, kterému se chtějí všichni pomstít.
humor
Ukázky

Sladká pomsta

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 142 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>