Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
světová

Malá - 11%
(5x)
V této naprosto originální, fantasmagorické knize sleduje Edward Carey životní kroky Marie Grosholtzové, maličké Švýcarky, která se dostala do revoluční Paříže a nakonec se proměnila v legendární Madame Tussaud.
světová
Ukázky

Malá

448 Kč
398 Kč
S večerem přichází tíseň - 11%
(5x)

Nekompromisní prozaický debut mladé básnířky Marieke Lucas Rijneveld se hned po vydání stal v Nizozemsku literární senzací a dlouho se držel v čele bestsellerových žebříčků.

světová
Ukázky

S večerem přichází tíseň

313 Kč
278 Kč
Vášeň pod polární září - 20%
Ragnar byl jako jeho rodný Island… Tajemný, vznešený, krásný. A Lottie mu podlehla… Když Ragnar zmizel, Lottii zůstaly vzpomínky. A dcera s vlasy barvy slunečních paprsků. A pak se Ragnar vrátil, rozhodnutý zachovat se „čestně“.
světová
Ukázky

Vášeň pod polární září

69 Kč
55 Kč
Vánoční flirt - 20%
(2x)
Když se miliardář Hunt Sheridan dostaví na samotný konec vánoční recepce, kterou Adie pořádá pro velmi bohaté klienty, aby si mohli na jednom místě a v poklidu nakoupit vánoční dárky, zjišťuje, že vlastně o nic materiálního nestojí.
světová
Ukázky

Vánoční flirt

69 Kč
55 Kč
Velká šance - 11%
(1x)

Greg Heffley a sport – jde to vůbec dohromady?<>

Školní sportovní den dopadne pro Grega naprostou katastrofou. Jen díky své mamce se rozhodne dát pohybu ještě jednu šanci… a trochu nečekaně se dostane do basketbalového družstva. Toho nejhoršího.

světová

Velká šance

224 Kč
199 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 11%
Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.
světová

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

314 Kč
279 Kč
Střet králů - 11%
(1x)
Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
světová
Ukázky

Střet králů

799 Kč
710 Kč
Malíř duší - 11%
Falconesův román je fascinující výpravou do Barcelony dvacátého století, do doby, kdy nejen v katalánské metropoli vládla secese a dala tam vzniknout tolika unikátním stavbám, které obdivujeme dodnes.
světová
Ukázky

Malíř duší

583 Kč
518 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 11%
(7x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
světová
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

358 Kč
318 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
světová

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>