Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021
společenské vědy

Osm teorií náboženství - 11%
(1x)
Palsova kniha se ihned po svém vydání v Oxford University Press stala vyhledávaným úvodem do studia náboženství a dnes je na světových universitách pokládána za osvědčenou učebnici, z níž čerpají své znalosti studenti religionistiky i dalších oborů.
společenské vědy

Osm teorií náboženství

405 Kč
360 Kč
Prepping aneb Buďte připraveni - 11%
Tato kniha se zabývá přípravou (preppingem) na různé zdraví, život nebo majetek ohrožující situace, které se v dnešní moderní době mohou v běžném životě objevit.
společenské vědy
Ukázky

Prepping aneb Buďte připraveni

315 Kč
280 Kč
Druhá derivace touhy I - 11%
(4x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
společenské vědy

Druhá derivace touhy I

313 Kč
278 Kč
Esej o daru, podobě a důvodech směny v archaických společnostech - 11%
Kniha klasika sociologie a etnologie, patřícího do tzv. Durkheimovy školy, z roku 1925 významně ovlivnila vývoj sociální antropologie a patří k povinné četbě řady oborů.
společenské vědy

Esej o daru, podobě a důvodech směny v archaických společnostech

359 Kč
319 Kč
Havel - 11%
Čtivě napsaná a přehledně strukturovaná kniha atraktivní a srozumitelnou formou a za pomoci bohatého obrazového materiálu zprostředkovává obraz osobnosti Václava Havla ve všech jejích rovinách a společenských rolích.
společenské vědy

Havel

413 Kč
367 Kč
Intelektuál ve dvacátém století - 11%
(1x)
Kniha v dialogické formě mapuje dějiny moderních politických idejí a představ o vládě a spravedlnosti, jak je chápali liberální, socialističtí, komunističtí, nacionalističtí a fašističtí intelektuálové od konce 19. století až do počátku 21. století.
společenské vědy
Ukázky

Intelektuál ve dvacátém století

447 Kč
398 Kč
Práce - 11%
Proč vlastně pracujeme? Práce určuje náš osobní čas, formuje naši identitu a točí se kolem ní organizace celé moderní společnosti. Pracovat nebo si práci hledat je pro nás prý zkrátka přirozené.
společenské vědy

Práce

377 Kč
335 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
společenské vědy

Vladař

269 Kč
239 Kč
Státní převrat - 11%
(3x)
Kniha vyšla poprvé v roce 1968 a způsobila senzaci, protože krok po kroku vysvětlovala čtenářům, jak svrhnout vládu.
společenské vědy

Státní převrat

349 Kč
310 Kč
Dvakrát sláva anarchismu - 11%
Kniha Dvakrát sláva anarchismu, inspirována základním anarchistickým přesvědčením v možnosti dobrovolné spolupráce bez hierarchie, je poutavou, odvážnou a často velmi zábavnou obranou anarchistického nahlížení na svět.
společenské vědy

Dvakrát sláva anarchismu

248 Kč
220 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 458 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 46 > >>