Nejprodávanější hudba - prosinec 2021
rock

Třetí kniha džunglí
Slavný rockový projekt, znovu i na vinylu. A Romanu Dragounovi bude 65!
rock

Třetí kniha džunglí

1 055 Kč
Turning To Crime (Black LTD.)
Turning to Crime je prvním studiovým albem Deep Purple, které je složeno výhradně z písní, jenž nenapsala sama skupina a které předtím nahráli jiní umělci. Na albu najdete například skladbu Watching The River Flow, původně nahranou Bobem Dylanem.
rock

Turning To Crime (Black LTD.)

854 Kč
Delicate Sound of Thunder
Pink Floyd jsou nepochybně jednou z nejzásadnějších skupin hudební historie. Jejich experimentální rocková muzika ovlivnila miliony posluchačů a inspirovala několik generací hudebníků.
rock

Delicate Sound of Thunder

476 Kč
Hyjé!
Album je plné jezdců, rytířů, lovců lebek, pánů v kočáře, krasojezdkyň, a písně jsou to v naprosté většině příběhové v rytmu rock'n'rollu, jazzu, popu, tanga, dechovky, klezmeru, cirkusu i šansonu.
rock

Hyjé!

449 Kč
Chceš mě? Chci tě!
Album z roku 1999 vychází nyní v remasterované podobě, poprvé na vinylu. Kromě hitu Chceš mě? Chci tě! je na něm 15 dalších písní včetně zajímavé coververze písničky Karla Plíhala Nagasaki Hirošima.
rock

Chceš mě? Chci tě!

476 Kč
McCartney III
Paul McCartney, známý pro své fantastické muzikantské schopnosti, vydal neplánované album, které celé napsal, produkoval a nahrál v kovidovém roce 2020.
rock

McCartney III

800 Kč
Přístav Unplugged
Toto album je zvukovým záznamem live streamu z hospody Přístav ve Valašském Meziříčí, který proběhl 9. 5. 2020.
rock

Přístav Unplugged

944 Kč
The Bowie Years
Příběh legendární spolupráce Iggyho Popa a Davida Bowieho na dvou z nejznámějších alb desetiletí je vyprávěn na tomto novém 7-CD Box Setu.
rock

The Bowie Years

2 006 Kč
Vzhůru přes oceán
První oficiální album skupiny Vitacit s názvem Vzhůru přes oceán! Vyšlo poprvé v roce 1990 a fanoušci ho považují za jeden ze základních kamenů českého heavy metalu.
rock

Vzhůru přes oceán

287 Kč
Free
Free je jedinečně pochmurným a kontemplativním příspěvkem do kánonu Iggyho Popa a především - nemá nic společného se svým předchůdcem deskou Post Pop Depression, nebo vlastně s kterýmkoliv jiným albem Iggyho.
rock

Free

539 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 74 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>