Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
dobrodružství

Pomoc! Můj brácha je zombík! - 20%

Odhalte tajemství tak děsivé, že vám bude tuhnout krev v žilách! Aničce je dvanáct a má velice zvláštní koníčky. Tak například chová ropuchu, malé černé kotě a vždycky něco připravuje ve svém černém kotlíku.

dobrodružství
Ukázky

Pomoc! Můj brácha je zombík!

149 Kč
119 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

dobrodružství
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Psí poslání: Příběh Molly - 20%
Seznamte se s Molly – jedinečným psem s jedinečným posláním. Mollyiným údělem je chránit svou dívku CJ, to ale není vždycky snadné. Maminka Gloria, která CJ zanedbává, si právě prochází těžkým obdobím a psovi v domě nechce ani slyšet.
dobrodružství
Ukázky

Psí poslání: Příběh Molly

179 Kč
143 Kč
Společenstvo klíčníků - 20%
Když čtrnáctiletý Martin přijíždí strávit část letních prázdnin k prastrýci v Rožmitále, nečeká nic jiného než pořádnou nudu. Jaké je jeho překvapení, když starý klíč, který mu prastrýc věnuje, rozpoutá celou sérii neuvěřitelných dobrodružství! K čemu klíč patří a jaké nezměrné tajemství skrývá?
dobrodružství
Ukázky

Společenstvo klíčníků

170 Kč
136 Kč
Strašidelná knihovna - Duch na stromě - 20%

Chcete, aby děti rády četly? Nabídněte jim příběh, který je bude bavit. Pozvěte je do Strašidelné knihovny! Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – na rozdíl od ostatních lidí totiž dokáže vidět duchy. Jejich detektivní kancelář je proto jako stvořená pro řešení zapeklitých záhad!

dobrodružství
Ukázky

Strašidelná knihovna - Duch na stromě

149 Kč
119 Kč
Titáni – Do neznáma - 20%

Astraia, Zefyr a jejich přátelé budou čelit zuřivým ještěrům i spalujícímu slunci. 2. díl dobrodružné fantasy ve stylu Percyho Jacksona. Tým našich dobrodruhů se vydává do Nessina světa, aby tam hledal pomoc pro boj s Náhradníky.

dobrodružství
Ukázky

Titáni – Do neznáma

249 Kč
199 Kč
Země odvážných: Rozvrácená smečka - 20%
Pro zvířata na afrických pláních po celé generace platil jediný zákon: smíš zabít, jen abys přežil. Když však dlouholetý mír naruší nečekaná zrada, musí se ve velkolepé bitvě o přežití spojit neobvyklá trojice mladých zvířat: lev, slonice a pavián.
dobrodružství
Ukázky

Země odvážných: Rozvrácená smečka

189 Kč
151 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
dobrodružství
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Barbora a Zlatý robot - 20%
Barbora a její kamarádi se narodili na vzdálené planetě Botera. Proč ale všichni v jejich osadě žijí tak nuzně, když je na druhé straně Mechlesu osada se všemi vymoženostmi pro pohodlný život? Něco se změní té noci, kdy v zálivu vyroste nový ostrov a na něm se objeví záhadný Zlatý robot.
dobrodružství
Ukázky

Barbora a Zlatý robot

249 Kč
199 Kč
Bethany a netvor - 20%
(1x)

Znepokojivě vtipný, přiměřeně strašidelný příběh o chamtivosti, marnivosti a děvčátku, které netuší, že se má stát hlavním chodem. Ebenezer Pinzer je na svých 511 let neskutečně pohledný muž.

dobrodružství
Ukázky

Bethany a netvor

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 84 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>