Nejprodávanější hudba - prosinec 2021

Cítím
S odstupem tří let od vydání alba Spolu a po dvou speciálních minialbech – lockdownovém Pět pohromadě a politickém ČauČesku – je nyní na světě plnohodnotný albový návrat Tomáše Kluse. Jeho novinka Cítím vychází v exkluzivní distribuci Supraphonu.

Cítím

364 Kč
Duets
Stingovo album Duets je průřem skladeb od roku 1992 do roku 2021. Na albu je možné nalézt skladby nazpívané s Herbiem Hancockem, Ericem Claptonem, Annie Lennox, Charlesem Aznavourem, Shaggym aj.

Duets

350 Kč
Evermore
Evermore je 9. studiové album americké písničkářky Taylor Swif, bylo vydáno v pandemickém roce 11. prosince 2020, necelých pět měsíců po osmém studiovém albu Folklore. Jde o album, které bylo ohlášeno na sociálních sítích jen hodiny před vydáním.

Evermore

1 061 Kč
Happier Than Ever
Billie Eilish je světová megastar, nejmladší umělkyně, která složila a nazpívala titulní píseň k Jamesi Bondovi, a také několikanásobná držitelka GRAMMY® Awards. Název jejího druhého alba je Happier Than Ever a fanoušci na něm uslyší 16 písní.

Happier Than Ever

1 061 Kč
Hity & příběhy (Best Of...)
První kompletní výběr nejúspěšnějších skladeb a hitů respektovaného skladatele, zpěváka a hudebníka Michala Hrůzy, mapující jeho 20 letou karieru a vycházející u příležitosti jeho 50. narozenin.

Hity & příběhy (Best Of...)

377 Kč
Huh!
Kapela Wohnout oslavuje čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.

Huh!

764 Kč
Imposter
Ikonický pěvec se znovu spojil s produkčním týmem Soulsavers, ovšem tentokrát nepřichází s vlastní tvorbou, nýbrž sbírkou coververzí. Podle vlastních slov jde o interprety a písničky, kteří jej v minulosti dohnali k slzám.

Imposter

503 Kč
Kuře v hodinkách
Kuře v hodinkách, model 2012: navždy brilantní rock v jubilejním zvuku a balení!

Kuře v hodinkách

629 Kč
Metallica (Black Album) reedice
Jedno z nejúspěšnějších hudebních alb všech dob Metallica, někdy nazývané taky jako The Black Album na 2 vinylech.

Metallica (Black Album) reedice

1 322 Kč
Neboj
David Stypka album natočil se svojí kapelou Bandjeez. Do studia přizval i řadu zajímavých hudebních hostů. Mimojiné jednu z nejlepších současných zpěvaček - Ewu Farnou. Ze spolupráce vzešel veliký radiový a internetový hit.

Neboj

404 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 270 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>