Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
osobní rozvoj

Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
osobní rozvoj
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
osobní rozvoj

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Hypnoporod - 11%
Česká republika patří k zemím, kde se většina žen porodu bojí. Často nemají jiné přání, než ho mít rychle za sebou. Autorka neprosazuje hypnoporody za přítomnosti odborného hypnotizéra, nýbrž vede každou jednu ženu ke schopnosti autohypnózy.
osobní rozvoj

Hypnoporod

269 Kč
239 Kč
Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Modeling - 20%
První publikace, která zcela otevírá doposud skryté karty této branže, autorka v ní nechává nahlédnout do dráždivého přitažlivého světa módy, módních přehlídek, pózování, fotografování.
osobní rozvoj
Ukázky

Modeling

254 Kč
203 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
osobní rozvoj

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Jaký jsem, kdo jsem, jak si mohu rozumět s druhými, jaký smysl má moje existence tady a teď? Psychologie osobnosti je jeden z oborů, v nichž se hraje o sebepochopení člověka, každého jednotlivce, i čtenáře této knihy.
osobní rozvoj

Psychologie osobnosti

352 Kč
303 Kč
Umění ve vědě a věda v umění - 20%
Umění je kreativní aktivitou, k níž je jedinec puzen, činem, kterým je člověk obohacován. Monografie vám alespoň částečně zprostředkovává něco, co obvykle bývá při vnímání uměleckého díla skryto.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění ve vědě a věda v umění

458 Kč
366 Kč
Káva jako životní styl - 20%
Určitě se vám už někdy stalo, že jste si pozvali na návštěvu pár přátel a vymýšleli jste jakou specialitu jim připravit. Což takhle tradiční kávu trochu netradičně?
osobní rozvoj
Ukázky

Káva jako životní styl

166 Kč
133 Kč
Na čem si stojím... - 11%
(1x)
Román lékaře, který se po úrazu stal pacientem a tuto novou roli popsal s profesionální autentičností. Neurolog po těžkém úrazu, kdy došlo k porušení nervového systému, ztratil cit v noze. Vypovídá o rozsahu lidského trápení, o hranicích našeho "já".
osobní rozvoj

Na čem si stojím...

163 Kč
145 Kč
Zobrazuji 611 - 620 z 640 položek
<< < 1 .. 60 61 62 63 64 > >>