Nejprodávanější knihy - prosinec 2021
osobnosti sportu

Základy ultramaratonského tréninku - 11%

Až doposud ultramaratonský běh trpěl nedostatkem ověřitelných a obecně platných informací překračujících rámec individuálních zkušeností jednotlivých závodníků, které by byly uplatnitelné v tréninkových programech.

osobnosti sportu

Základy ultramaratonského tréninku

332 Kč
295 Kč
Zlatý podraz - 11%
Celá kniha je obrazovým dokumentem z přípravy a natáčení celovečerního filmu Radima Špačka o lásce, přátelství a naději Zlatý podraz.
osobnosti sportu

Zlatý podraz

269 Kč
239 Kč
Grecovy šachové partie
Upravený a doplněný překlad knihy The Games of Greco, původně vydané v Londýně 1900. Louis Hoffmann vycházel z Grecova rukopisu z roku 1620, kniha obsahuje asi 77 partií a 13 koncovek.
osobnosti sportu

Grecovy šachové partie

179 Kč
Pan trenér - 11%
Sportovci se bez nich neobejdou. Stávají často mírně opodál, ale právě oni bývají důležitým článkem na ceste ke sportovnímu úspěchu. Většinou sbírá slávu a bere medaili sportovec nebo tým, ale na ně zpravidla nezbyde. Trenéři.
osobnosti sportu

Pan trenér

251 Kč
223 Kč
Rubinsteinovy šachové perly - 11%
(1x)
Kniha obsahuje 100 vyhraných Rubinsteinových partií uspořádaných chronologicky od roku 1907 do 1931. Obsahuje také krátkou biografii Rubinsteina, přehled jeho výsledků, na konci rejstřík hráčů a zahájení.
osobnosti sportu

Rubinsteinovy šachové perly

314 Kč
279 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády
Byl feťák a gambler. Ještě před tím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu.
osobnosti sportu

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

89 Kč
Běhej, dokud můžeš - 11%
René Kujan byl ještě před deseti lety jedním z tisíců rekreačních běžců. Pak se ale ocitl na sedadle spolujezdce v autě, které se střetlo s protijedoucím vozidlem a všechno se změnilo. Od lékařky si vyslechl mrazivý ortel: „Nikdy už běhat nebudete."
osobnosti sportu

Běhej, dokud můžeš

311 Kč
276 Kč
Na dokluzu aneb stále s Blaníkem - 11%
Kniha Na dokluzu je dalším dílem známeho plachtaře a instruktora létání Karla Doudy. Navazuje na úspěšnou knihu Plachtařský sklerotikon. Vtipné i poučné povídky ze sportovního létání pobaví určitě nejen letce.
osobnosti sportu

Na dokluzu aneb stále s Blaníkem

225 Kč
200 Kč
Srdce a pěsti - Ryan Hollweg
Životopis zarputilého hokejového rváče a miláčka plzeňského hokejového publika.
osobnosti sportu
Ukázky

Srdce a pěsti - Ryan Hollweg

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 59 položek
<< < 1 .. 4 5 6