Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2021
detektivky

Dýka s hadem - 11%
(2x)
První případ královského prokurátora Oldřicha z Chlumu – křest ohněm na hradě Grabštejn.
detektivky

Dýka s hadem

314 Kč
279 Kč
Hadí doupě - 11%
Hadí doupě, román z roku 1949, označila Agatha Christie opakovaně za jednu ze svých nejoblíbenějších detektivek. Ve velkém, poněkud bizarním domě na londýnském předměstí žije rozvětvená rodina řeckého přistěhovalce Aristida Leonidese.
detektivky

Hadí doupě

242 Kč
215 Kč
Lazar - 11%
(4x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky

Lazar

359 Kč
319 Kč
Mrtví v Badger´s Drift - 11%
(2x)
Když jednoho dne zemře postarší slečna Emily Simpsonová při procházce v lese, uchýlí se venkovský lékař k nejjednoduššímu vysvětlení: šlo o přirozenou smrt. Lucy Bellringerová, dobrá přítelkyně zemřelé, má však o oprávněnosti takového tvrzení pochybnosti.
detektivky

Mrtví v Badger´s Drift

296 Kč
263 Kč
Nitranská brána smrti - 11%
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
detektivky

Nitranská brána smrti

314 Kč
279 Kč
Počátek - 11%
(7x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
detektivky

Počátek

359 Kč
319 Kč
Tajemství Tudorovců - 11%
Písař královské komory Jiří Adam z Dobronína odjíždí jako vyslanec na dlouhou cestu ke dvoru anglické královny Marie. Společnost mu dělá krásná a inteligentní šlechtična Kateřina Dolanská, kterou poznal při svém vyšetřování v teplických lázních.
detektivky

Tajemství Tudorovců

269 Kč
239 Kč
Vánoce Hercula Poirota - 11%
V brilantně vykreslené atmosféře podezíravosti a vzájemné nevraživosti dojde k vraždě. Hercule Poirot bude tentokrát potřebovat veškerý svůj um, aby tak neslýchanému zločinu přišel na kloub.
detektivky

Vánoce Hercula Poirota

305 Kč
271 Kč
Vražda na faře - 11%
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?
detektivky

Vražda na faře

269 Kč
239 Kč
Nevracej se - 11%
Bude litovat, že se vrátil? Nebo toho bude litovat někdo jiný?
detektivky

Nevracej se

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 92 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>