Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2021
poezie

The Sun and Her Flowers
(2x)
From Rupi Kaur, the top ten Sunday Times bestselling author of milk and honey, comes her long-awaited second collection of poetry. Illustrated by Kaur, the sun and her flowers is a journey of wilting, falling, rooting, rising and blooming.
poezie

The Sun and Her Flowers

351 Kč
Pes nám spadla
To nejlepší z dětské poezie oblíbeného českého autora.
poezie
Ukázky

Pes nám spadla

242 Kč
Nauč mě mluvit
Knížka je určena všem dětem, které sice ještě neumí číst a psát, ale už by chtěly být popředu před svými kamarády, než půjdou poprvé do školy.
poezie

Nauč mě mluvit

134 Kč
Arvův klavír
(1x)
Básnická sbírka Martina Švandy.
poezie

Arvův klavír

205 Kč
Básňobrazy & malované 'verše'
Obrazy ve verších, poezie v obrazech. Verše o umění, poeticky o neumění. Snahy a pokusy o prolnutí poezie s výtvarným uměním - tedy básňobrazy. To vše je obsahem této nevelké sbírčičky, již páté, kterou má na svědomí autor M. A. Rek.
poezie

Básňobrazy & malované "verše"

152 Kč
Covido(p)tikum

Po úspěšné prvotině Chutě (2019) autorova druhá básnická sbírka, tentokráte o tom, co jsme všichni nedávno zažili a s čím se budeme muset ještě dlouho vyrovnávat.

poezie
Ukázky

Covido(p)tikum

170 Kč
Firemní návrh na dabing
Sbírka Firemní návrh na dabing opět představuje básně, jejichž kompaktní struktura má charakter rezonance a dává vznikat různočtení textů, čímž uniká jednoznačnému hodnocení a formálnímu uchopení.
poezie

Firemní návrh na dabing

179 Kč
Fú

Fú jsou hory, v nichž bydlí vítr. Jedno z míst, na jaká přijdete, půjdete-li s Ewaldem Murrerem po jeho cestě za východní zrcadla. Murrer se v této své sbírce pohybuje v nových kulisách, inspirací je mu orientální poezie.

poezie

225 Kč
Genciána
Poezie vztahu, ustavičné, krásné pozornosti!
poezie

Genciána

206 Kč
Hvězdy jedna po druhé hasnou
Silná autobiografická výpověď Romana Szpuka, básníka, meteorologa, jednoho ze samotářů z knihy Raději zešílet v divočině. Soubor veršů ze třinácti plodných let doprovází autor téměř 40 ilustracemi malovanými přírodním uhlem.
poezie
Ukázky

Hvězdy jedna po druhé hasnou

288 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 384 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 39 > >>