Nejprodávanější tituly - prosinec 2021
naučná, odborná a učebnice

Evoluce jako cesta k Bohu v díle Teilharda de Chardin - 11%
Autorka ukazuje logickou jednotu Teilhardova díla, vykládá podrobně všechny hlavní pojmy jeho teorie a používá jeho dílo jako celek včetně nepublikovaných dopisů, což je ojedinělé i v mezinárodním kontextu teilhardovských studií.
naučná, odborná a učebnice

Evoluce jako cesta k Bohu v díle Teilharda de Chardin

331 Kč
294 Kč
Exotova abeceda - 11%
(1x)
Krátká zamyšlení známého salesiánského autora Ládi Heryána vycházejí z nejrůznějších podnětů, často zcela banálních. Dotýkají se přitom vždy důležitých témat víry a spirituality v současném světě.
naučná, odborná a učebnice

Exotova abeceda

179 Kč
159 Kč
Fantastické psaní - 11%
Pojďme se společně rozepsat na žánrech, které mladé čtenáře baví. Ať už je to fantasy plné draků, magických předmětů a vrtošivých bohů nebo sci-fi, ve kterých se létá vesmírnými loděmi či ve vznášedlech, cestuje časem a vyjednává s roboty.
naučná, odborná a učebnice

Fantastické psaní

170 Kč
151 Kč
Fenomenální včely - 11%
Ojedinělá kniha vydaná již ve 12 jazycích přináší známé i nejnovější pohledy na život včel. Hlavním motivem je snaha představit včelstvo jako superorganizmus, který patří mezi nejúžasnější druhy naší planety.
naučná, odborná a učebnice

Fenomenální včely

432 Kč
384 Kč
Fit krabičky Ládi Hrušky - 11%
Zdravě a žravě k vysněné postavě!
naučná, odborná a učebnice

Fit krabičky Ládi Hrušky

269 Kč
239 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Historická a současná architektura - 11%

Existuje rozdíl mezi historickou a současnou architekturou? Historická architektura je často vnímána jako samostatná, uzavřená etapa výstavby, ke které máme jako společnost poněkud ambivalentní vztah.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Historická a současná architektura

628 Kč
558 Kč
Historie 20. století
Kniha Historie 20. století jednoho z předních světových historiků Jeremyho Blacka přináší ambiciózní a současně přehledné a bohatě ilustrované dějiny světa ve 20. století.
naučná, odborná a učebnice

Historie 20. století

479 Kč
Hledání - 11%
Deset obrazů býka Životní energie je věčnou záhadou. Odkud pramení? Co je jejím zdrojem? Těmito otázkami se lidé zabývají od nepaměti. Mistr Osho na ně odpovídá prostřednictvím zenového příběhu Deset obrazů býka.
naučná, odborná a učebnice

Hledání

279 Kč
248 Kč
Chrudošovo zvířecí kvarteto - 11%

Veselá karetní hra pro celou rodinu od mistra rytce a nositele Řádu zelené berušky Chrudoše Valouška. 32 hracích karet. 8 rodin zvířat: domácí, užitečná, cizopasná, bájná, legendární, mořská, obojživelná & noční.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Chrudošovo zvířecí kvarteto

162 Kč
144 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>